Натуральна сичужна паста з молодих козенят на 120-160 л молока

122 грн. 110 грн.
Є в наявності

Сичужна козяча паста - це ексклюзивний і унікальний фермент у вигляді пасти з сичуга козенят. Сичужний фермент у пасті піддається найменшій переробці. Його виготовляють із засоленого і висушеного сичуга молочного козеня, вимоченого у воді.

Сичужна козяча паста рекомендується для використання при виробництві сирів, в яких потрібно зробити більш яскравий, пряний смак. У цьому ферменті міститься велика кількість ліполітичних ферментів, що розщеплюють жири. 

Сичужна паста є 100% продуктом тваринного походження, тому МАЄ СПЕЦИФІЧНИЙ ЗАПАХ!

Паста із сичуга козенят містить не тільки хімозин з пепсином, а й велику кількість природної ліпази. Сири, приготовані з додаванням такої пасти, формують більш інтенсивний смак завдяки ліпазі, що саме входить до складу. Такий фермент призначений для отримання першокласних сирів з витримкою: Проволоне, Качотта, Качокавалло, Гауда, Маасдам, Канестратто з коров'ячого молока або змішаного молока, де потрібен типовий пікантний смак. Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.

Сичужна паста не є недавнім відкриттям. Її коріння глибоко сягає традиції сироробства і збереглося до сьогодні, багато європейських сироробів і сьогодні працюють з цим продуктом, незважаючи на значну кількість промислових ферментів.

Переваги пасти перед сичужними ферментами:

  • прискорення дозрівання сиру,
  • яскравий букет та аромат сиру при дозріванні понад 3-х місяців,
  • відмінна текстура сира,
  • зберігається кремоподібність сиру,
  • збільшення виходу сиру на 15% порівняно з мікробіальними ферментами.

Склад: 80% хімозину, 20% пепсину

Коагулююча активність: 1:10.000±5%

Дозування: 30-40 г пасти достатньо для переробки 100 літрів молока (рН молока 6,5)

Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)

Маса нетто: 50 г (вистачає для згортання 120-160 л молока).

Рекомендації щодо розведення пасти: Зважте відповідну кількість сичужної пасти для потрібного об'єму молока. Пасту слід змішати з водою, придатною для споживання і не містить хлору, при температурі 18-24°C у співвідношенні 1:20.

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +8℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: ALCE INTERNATIONAL S.R.L, Італія.

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Афродита / 26.11.2022
Подскажите пожалуйста, конечную дату пригодности, спасибо!
Администратор Светлана
Пригодна до 27.05.2023 г
Фета (рецепт приготування)
Фета (рецепт приготування)
Фета – це сир, який у всіх асоціюється із Грецією. Фета – найвідоміший у світі сорт свіжого сиру. Сир фета готується з овечого або козячого молока. Але існують варіанти і на коров’ячому молоці. Має білий або кремовий колір, приємний сирний запах і кр..
Сент-Мор-де-Турен  (рецепт приготовления)
Сент-Мор-де-Турен (рецепт приготовления)
Сент-Мор-де-Турен (Сент-Мор) - один из знаменитой плеяды козьих сыров из французской долины Луары, названный так по имени маленькой коммуны, где он производится еще с 9 века н.э. Этот сыр имеет необычную форму полена, пронизанного посередине сол..

Рекомендовані товари

Мітки: сичужний фермент, сичужна паста, сичужний фермент у вигляді пасти, хімозин, пепсин, сичужний фермент для сиру, закваска для сиру, паста сичужна козяча, сичужний фермент Cuajos Caporal, caglio in pasta, коагулянт для сиру, паста козяча

Рекомендуємо почитати