Для надання сиру яскравого пікантного смаку. На 500 л молока

213 грн.
Є в наявності

Сичужна паста ягнят є кремоподібним рідким натуральним ферментним екстрактом, отриманим виключно зі шлунків відібраних ягнят-сосунків. Фермент у вигляді пасти є натуральним сичужним ферментом, що містить 80% хімозину і 20% пепсину. Композиційна рівновага між хімозином і пепсином є результатом природних процесів, що відбуваються в шлунку молодої тварини. Паста із сичуга ягнят містить не тільки хімозин з пепсином, а й велику кількість природної ліпази. Сири, приготовані з додаванням такої пасти, формують більш інтенсивний смак завдяки ліпазі, що саме входить до складу.

Такий фермент призначений для отримання першокласних сирів з витримкою, таких сирів як Пекорино Романо (Pecorino Pomano), Фіоре Сардо або "Квітка Сардинії" (Fiore Sardo), Пекорино Сардо (Pecorino Sardo). Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.

Сичужний фермент із молочних ягнят - це розчинна та очищена паста сичужного ферменту, є швидким і практичним продуктом для використання, оскільки не вимагає фільтрації перед використанням. Сичужна паста ягняти використовується для створення унікального і неповторного пряного аромату сиру. Текстура сиру із застосуванням сичужної пасти ягняти, стає істотно жирнішою і еластичнішою, а так само відбувається скорочення періоду дозрівання сирів у процесі їх виробництва.

Сичужна паста не містить консервантів, є інноваційною, тому що знаходиться в розчинному стані на відміну від традиційної сичужної пасти. Розчинний стан сичужного ферменту гарантує економію часу при приготуванні та фільтрації розчину. Натуральна паста-коагулянт здатна забезпечувати вихід готового сиру на 15% більше, ніж мікробіальні ферменти.

Особливості рідкої пасти ягнят у тому, що це кремообразная, каламутна рідина сірого кольору. Так як це натуральний продукт і не містить барвників, відбілювачів, ароматизаторів та інших добавок мікробного або генетичного походження, то в залежності від партії-вироблення, колір пасти може змінюватися, але це не впливає на його характеристики. Сичужна паста є 100% продуктом тваринного походження, тому МАЄ СПЕЦИФІЧНИЙ ЗАПАХ!

Склад: 80% хімозину, 20% пепсину

Коагулююча активність: 1:15.000±5%

Дозування: 15 - 25 грам пасти достатньо для переробки 100 літрів молока (рН молока 6,5)

Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)

Маса нетто: 100 гр

Спосіб застосування: компоненти продукту мають тенденцію природно розділятися під час зберігання, необхідно добре струшувати перед кожним використанням, щоб забезпечити оптимальне змішування продукту і ферментів, що містяться в ньому. Необхідно розвести необхідну кількість ферменту в нехлорованій воді в пропорції 1: 10, а потім додати в молоко. Приготовлений розчин сичужної пасти не потребує фільтрації і тому може додаватися безпосередньо в молоко.

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +8℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: ALCE INTERNATIONAL S.R.L, Італія.

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Таміла / 02.02.2024
Підкажіть будь ласка, не знайшла інформації, скільки потрібно взяти пасти на 10 літрів молока
Администратор Светлана
Дозування: 15 - 25 грам пасти достатньо для переробки 100 літрів молока, тобто на 10 л молока необхідно 1,5 - 2,5 мл ферменту.
Елена / 08.05.2023
Подскажите пожалуйста, конечную дату пригодности, спасибо!
Администратор Светлана
На данный момент паста пригодна до 18 декабря 2023 года
Афродита / 04.12.2022
Как температура молока необходима ддя внесения фермента?
В описании не нашла информации...
Спасибо!
Администратор Светлана
Температура внесения фермента зависит от конкретной технологии сыра, в среднем составляет от 32 до 37 градусов.
Афродита / 28.11.2022
Подскажите пожалуйста, конечную дату пригодности, спасибо!
Администратор Светлана
Пригодна до 21.05.2023 г
Оксана / 27.12.2021
Подходит ли для сыров с плесенью?
Администратор Светлана
Сычужная паста ягнят подходит для всех видов сыров
Дуся / 06.11.2021
а можно узнать а в большем объеме до 5 тонн ? или нужно заказать
Администратор Светлана
Сычужная раста ягнят пока в маленьких упаковках для пробы. В дальнейшем планируются упаковки больших размеров.
Фета (рецепт приготування)
Фета (рецепт приготування)
Фета – це сир, який у всіх асоціюється із Грецією. Фета – найвідоміший у світі сорт свіжого сиру. Сир фета готується з овечого або козячого молока. Але існують варіанти і на коров’ячому молоці. Має білий або кремовий колір, приємний сирний запах і кр..

Рекомендовані товари

Мітки: сичужний фермент, сичужна паста, сичужний фермент у вигляді пасти, хімозин, пепсин, сичужний фермент для сиру, закваска для сиру, паста сичужна ягняча, сичужний фермент Cuajos Caporal, caglio in pasta, коагулянт для сиру, паста

Рекомендуємо почитати

Проведение теста на чистое отделение
Особенности мезофильных и термофильных заквасок
Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Свертывание молока в сыро..