Для виробництва ароматного сиру, м'якого та напівтвердого сиру (на 100 л та 1000 л)
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    14 шт.
  • Ароматоутворювальна здатність:
    висока

119 грн.
Є в наявності

Закваска Probat 222 – це мезофільна закваска, відмінною особливістю якої є досягнення швидкого сквашування, формування яскравого аромату та дуже швидке утворення CO2. Ця закваска чудово підходить для приготування ароматного домашнього сиру. Крім того, з додаванням закваски Probat 222 можна приготувати м'який вершковий сир і різні види напівтвердих сирів.

Склад:

  • Lactococcus lactis subsp. lactis;
  • Lactococcus lactis subsp. cremoris;
  • Lactococcus lactis subsp. lactis (біозагін diacetylactis);
  • Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris.

Рекомендоване дозування:

  • Незрілий м'який сир: 5-20 DCU на 100 л молока
  • Напівтвердий сир: 15-40 DCU на 100 л молока,
  • Сир кисломолочний: 10-20 DCU на 100 л молока, що переробляється

Вид закваски: мезофільна (за посиланням відкриється список всіх мезофільних заквасок).

Найближчі АНАЛОГИ: 

Розрахунок норми внесення закваски:

  1. Якщо ви придбали закваску на 100 л, то на упаковці буде вказана вага. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока.
  2. Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, що містить 100 DCU (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 1000 л молока в домашніх умовах. На упаковці буде вказано вагу сухої закваски. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока. Такий розрахунок необхідно робити щоразу, тому що кількість закваски ​​в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена ​​фагова альтернативністю партій). Обсяг молока, на який розрахований пакет, залишається незмінним. Точне зважування найкраще проводити на ювелірних вагах.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Danisco France SAS (Франція)

У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Тетяна / 30.01.2024
Добрый день, на сьогоднішній день який строк придатності даної закваски?
Администратор Светлана
На сьогодні до жовтня 2024 року
Сергей / 03.12.2023
Скажите пожалуйста подойдет ли данная закваска для приготовления сыра филадельфия
Администратор Светлана
Закваску Probat 222 можно применить для приготовления сыра Филадельфия
Серж / 16.11.2023
У вас в описании Probat 222 написано: "Добавлять прямо в перерабатываемое молоко вместе с основной закваской". Что это значит? Что этой закваски недостаточно для получения творога, нужно покупать еще "основную", а это лишь вспомогательная? Тогда почему не указано, что это "Ароматообразующая закваска"? И как ней пользоваться? Через какое время добавлять хлорид кальция (и нужно ли?) и сычужный фермент, чтобы получить творог? Я не получил никаких инструкций-рецептов при ее покупке, как ожидал, а на сайте нашел только рецепт творога кислотным методом.
Администратор Светлана
Культура Probat 222 является основной закваской, опечатку исправили. Насчет рецепта приготовления творога, то он вкладывается по желанию заказчика и не является обязательным дополнением к закваске. Рецепты вкладываются к тем товарам, в описании которых указано про подробную инструкцию приготовления. Если вам нужны рецепты, обратитесь, пожалуйста, к администратору. Мы всегда рады помочь.
Olga / 27.05.2023
Доброго дня,я новачок,маю отвій молока,чи підійде ця закваска і як правильно зробити з неї сир???
Администратор Светлана
Ця закваска добре підходить для м'яких сирів та для приготування смачного домашнього творога. Рецепти, за бажанням, ми додаємо до закваски.
Татьяна / 02.02.2023
Добрый день. Срок годности до какой даты?
Администратор Светлана
Срок годности до 29 сентября 2023 года
Инна / 06.10.2022
Скажите, для Буковинского, какую лучше взять закваску Probat 222 или ММ 101 Danisco?
Администратор Светлана
Для Буковинского отлично подходит мезофильная закваска ММ 101 Даниско
Ірина / 03.10.2022
Скажіть будь-ласка, скільки грам на 10 л молока потрібно для творога і температуру внесення?
Администратор Светлана
На 10 л молока необхідно 0,2 г . Температура молока 37 градусів.
Марианна / 24.09.2022
Здравствуйте, а для фета какая дозировка на 10 л?
Администратор Светлана
Норма внесения 0,2 г на 10 л молока
Таисия / 19.06.2022
Подойдет ли эта закваска для приготовления кефира, и сколько нужно добавить мерных ложек на 2 литра молока
Администратор Светлана
Мезофильная закваска Probat 222 Даниско для приготовления кефира не подходит.
Татьяна / 11.04.2022
Добрый день. А эта закваска подходит для сыров по типу Российского, из козьего молока?
Администратор Светлана
Закваска Probat 222 подходит для приготовления полутвердых сыров из любого вида молока
Домашний творог на закваске
Домашний творог на закваске
Творог с использованием закваски получается мягкий, без крупинок (которые не любят дети), сливочный, без кислинки и очень вкусный.Вся посуда, которая будет контактировать с молоком, должна быть чистой. Ее следует ошпарить кипятком. Для приг..
Малина фаршированная ЙОГУРТОМ и ТВОРОГОМ
Малина фаршированная ЙОГУРТОМ и ТВОРОГОМ
Ягода малина – это маленькая витаминная бомба. В ягоде содержится огромное количество полезных веществ. Интересно, что малина практически не теряет своих полезных свойств даже после термической обработки. Поэтому на зиму многие заготавливаю..

Рекомендовані товари

Мітки: мезофільна закваска Даниско Probat 222, купити мезофільну закваску для сиру в Україні, мезофільна закваска Даниско купити в Україні, закваска Danisco, купити закваски Даниско в Україні, Probat 222 Даниско, мезофільна закваска Даниско

Рекомендуємо почитати

Состав сырных заквасок

Состав сырных заквасок

Если вы хотите получи..

Дефекты сыра и как их избежать
Важность КИСЛОТНОСТИ МОЛОКА в сыроделии
Производство ТВОРОГА разными способами