Надає сиру характерного грибного смаку і аромату (200 л і 4000 л)

138 грн.
Є в наявності

Penicillium Candidum – благородна пліснява, яка вирощується в лабораторних умовах. Допомагає отримати білу пухнасту плісняву на сирах типу Камамбер, Брі, Валансе, Сен Мор. Зазвичай використовується у поєднанні з пліснявою Geotrichum Candidum.

Спочатку Geotrichum Candidum швидко поширюється поверхнею сиру, потім поверх неї виростає пухнаста біла пліснява Penicillium Candidum.

Склад: Penicillium Candidum

Рекомендоване дозування:

  • Камамбер – 3-5 доз на 1000 л молока,
  • Брі – 5-8 доз на 1000 л молока.

Розрахунок норми внесення плісняви:

  1. Якщо ви придбали плісняву на 100 - 200 л, то на упаковці буде вказана вага. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока.
  2. Якщо ви придбали оригінальний пакет плісняви, що містить 4 D (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 4000 л молока в домашніх умовах. На упаковці буде вказано вагу сухої плісняви. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока. Такий розрахунок необхідно робити щоразу, тому що кількість плісняви ​​в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена ​​фагова альтернативністю партій). Обсяг молока, на який розрахований пакет, залишається незмінним. Точне зважування найкраще проводити на ювелірних вагах.

Спосіб застосування:

1 спосіб. Додати порошок плісняви разом із заквасками на самому початку приготування сиру, почекати 2-3 хвилини і ретельно перемішати.

2 спосіб. Розчинити плісняву в 50-100 мл води і побризкати за допомогою флакона-розпилювача на готові сири після посолки, перед дозріванням.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання плісняви здійснюється за негативної температури, перед розтином необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. В іншому випадку це може вплинути на активність та дію культур.
  2. Перед застосуванням плісняви ​​необхідно переконатися, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Застосовувати способом, передбаченим конкретною технологією приготування сиру.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Danisco, Франція

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Ирина / 02.03.2020
Добрый день! Подскажите пожалуйста как правильно разделить 0,5 г на 10 литров - имею в виду фасовку в колбочке, получила - спасибо большое, а вот как делить на порции ( 10-15л) не подумала): , есть в наличии мерные ложечки..Спасибо
Администратор Светлана
Данная плесень имеет высокую активность, поэтому сложно разделить на 10 - 15 л молока без специальных ювелирных весов. Жаль, но мерных ложечек на таком маленький вес нет.
Инна / 13.02.2019
Цена за какой обьём
Администратор Светлана
0,5 г на 100 л молока (дозировка 0,10 г на 20 л). Цена - 135 грн
20 D на 4 000 л (закваска в оригинальной упаковке). Цена - 615 грн
Стабілізований камамбер (рецепт приготування)
Стабілізований камамбер (рецепт приготування)
Камамбер - це французький м'який сир із білою пліснявою, що відрізняється дуже ніжною, навіть плинною консистенцією та солодкувато-вершковим смаком із грибним відтінком. Але в епоху глобалізації, далеких перевезень та супермаркетів сироділам дов..

Рекомендовані товари

Мітки: біла пліснява для сиру Penicillium Candidum Даниско, купити білу пліснява для сиру Даниско, пліснява для сиру Даниско купити Україна, пліснява РС для сиру купити Україна, біла пліснява для камамберу купити Україна, біла пліснява для бри, пліснява Даниско

Рекомендуємо почитати

Какой сыр лучше всего делать для продажи
Причины горечи КАМАМБЕРА

Причины горечи КАМАМБЕРА

Очень жалко, когда по..

Условия для развития БЛАГОРОДНОЙ ПЛЕСЕНИ
Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Дефекты в сыре КАМАМБЕР и БРИ

Наиболее часто в сыре Кам..