До комплекту входить закваска, фермент та інструкція приготування
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    100 шт.
  • Рівень складності:
    середній

25 грн.
Є в наявності

Дербі з вином (з портвейном) – це один з найстаріших англійських напівтвердих сирів із пастеризованого коров’ячого молока. Для нього є характерним вершковий смак.

Назва цього виду сиру пов’язана з місцем його виробництва – сир виготовляють у графстві Дербішир. Смак та аромат сиру напряму залежать від часу його витримки: чим вона довша - тим вони більш насичені. Сир має однорідну текстуру, його консистенція нагадує сир чеддер, однак процес виробництва відрізняється.

 Характеристики готового сиру:

  • Країна походження: Великобританія;
  • Тип сиру: твердий.
  • Тип молока: з коров’ячого молока (використовувати тільки домашнє молоко).
  • Текстура: рівна, закрита.
  • Колір: блідо-жовтий з червоними (бордовими) прожилками.
  • Смак: вершковий, присмак вина.
  • Термін визрівання: від 1 до 3 місяців.

Склад комплекту для приготування сиру «Дербі з вином»:

  1. Заквашувальна культура для сиру «Дербі» (Dalton, Італія)
  2. Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)

Рівень складності приготування: середній

Термін зберігання комплекту: 1 місяць у холодильнику, 1 рік за умов зберігання закваски у морозильній камері, а ферменту – у холодильнику.

Вихід готового сиру: 10 % від обсягу молока

Додатково: для приготування знадобиться червоне вино або портвейн

УВАГА! До комплекту входить докладна роздрукована інструкція приготування  сиру «Дербі з вином».

Перед замовленням обов’язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання повинно бути чистим та продезінфікованим.

Із сироватки, що залишиться після приготування сиру, приготуйте ніжну та корисну рікотту або сир Брюност.

Успіхів Вам у домашньому сироробстві!

Ще не було питань.

Дерби с вином (рецепт приготовления)
Дерби с вином (рецепт приготовления)
Дерби с вином (с портвейном) — это один из старейших английских полутвердых сыров из пастеризованного коровьего молока. Для него характерен сливочный вкус.Название этого вида сыра связано с местом его производства — сыр изготавливают в граф..
..

Рекомендовані товари

Мітки: Закваска для сиру Дербі з вином, закваска для сиру Дербі з портвейном, червоний сир, сир з вином, як приготувати сир з вином, купити закваски для сиру за низькими цінами

Рекомендуємо почитати

Созревание и хранение сыра

Созревание и хранение сыра

После приготовления в..

Чеддеризация сырной массы

Чеддеризация сырной массы

Чеддеризацией называется ..

Дефекты сыра и как их избежать