СКЛАД: закваска + фермент + рецепт
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    962 шт.
  • Рівень складності:
    середній

25 грн.
Є в наявності

Український сир - відноситься до твердих сирів з ажурним малюнком, який створюється завдяки особливій техніці обсушування сирного зерна.

Користь українського сиру обумовлена ​​наявністю вітамінів та мінералів. При регулярному вживанні в помірній кількості цей продукт принесе вашому організму тільки користь. Є в Українському сирі вітамін А, який позитивно впливає на зір. Завдяки наявності вітамінів групи В, покращується діяльність нервової системи, що, у свою чергу, допомагає впоратися з безсонням, стресом та втомою. Також до складу цього продукту входить необхідна для вагітних жінок фолієва кислота. Входить до складу сиру та аскорбінова кислота.

Український сир широко використовується для виготовлення великої кількості страв. Його кладуть у салати та закуски, а також подають як доповнення до напоїв та фруктів. Ще подрібнений Український сир можна додавати до запіканок, піци та інших страв, які готують у духовці.

Для посилення вершкового смаку Українського сиру можна додати телячу ліпазу, а для формування в сирі пікантної гострини використовують козячу ліпазу або овечу ліпазу.

Для захисту поверхні сиру від росту плісняви ​​слід використовувати антимікробне прозоре покриття для сиру або антимікробний агент Натамакс, термоусадочні пакети, латексне покриття або восковий сплав.

Характеристики готового сиру:

  • Країна походження: Україна;
  • Тип сиру: напівтвердий.
  • Тип молока: з пастеризованого коров’ячого молока (використовувати тільки домашнє молоко).
  • Текстура: відкрита, пластична.
  • Колір: жовтий.
  • Смак: молочний, вершковий.
  • Термін визрівання: від 1 до 3 місяців.

Склад комплекту для приготування сиру «Український»:

  1. Заквашувальна культура для сиру «Український» (Dalton, Італія)
  2. Фермент молокозсідальний (Reniplus, Іспанія)

При покупці набору на 100 л молока мірна ложечка у ПОДАРУНОК!

Рівень складності приготування: середній

Термін зберігання комплекту: 1 місяць у холодильнику, 1 рік за умов зберігання закваски у морозильній камері, а ферменту – у холодильнику.

Вихід готового сиру: 10 % від обсягу молока

УВАГА! До комплекту входить докладна роздрукована інструкція приготування  сиру «Український».

 Перед замовленням обов’язково ознайомтеся з рецептурою приготування сиру і проаналізуйте наявність необхідного інвентарю та обладнання у вас вдома. Все обладнання повинно бути чистим та продезінфікованим.

Із сироватки, що залишиться після приготування сиру, приготуйте ніжну та  корисну рікотту або сир Брюност.

Успіхів Вам у домашньому сироробстві!

Ще не було питань.

Український сир (рецепт приготування)
Український сир (рецепт приготування)
Український сир - відноситься до твердих сирів з ажурним малюнком, який створюється завдяки особливій техніці обсушування сирного зерна.Користь українського сиру обумовлена ​​наявністю вітамінів та мінералів. При регулярному вживанні в помірній ..

Рекомендовані товари

Мітки: український сир, закваска для українського сиру, приготувати український сир, домашній сир, справжній український сир, рецепт українського сиру, італійські закваски, закваски Даніско, закваски Далтон, закваски Danisco, закваски Хансен, закваски Hanse

Рекомендуємо почитати

Как правильно нарезать сырный сгусток

Как правильно нарезать сырный сгусток

Чтобы узнать, когда сыр..

Липаза в сыроделии

Липаза в сыроделии

Начинающие сыроделы ч..

Дефекты сыра и как их избежать