Багато хто воліє купувати вже готові ковбаси в магазинах та м'ясних лавках. Але хіба не краще спробувати їх приготувати самостійно?! Знати, напевно, з чого ковбаса виготовлена, за яких умов, додати в рецепт щось нове?! Ковбасні смаколики ви зможете приготувати самі на своїй кухні, навіть якщо її площа всього чотири квадратні метри.
Ми не пропонуємо складних технологічних описів, і вам не знадобиться дороге обладнання. Все, що необхідно, – це мінімальний набір інструментів, який знайдеться на кожній кухні, та бажання харчуватись натуральними м'ясними делікатесами.
Спробуйте почати готувати домашню ковбасу з простих рецептів і не бійтеся удосконалюватись у мистецтві ковбасотвору!