Ліпаза для сиру

Ліпаза - це фермент, який отримують з передшлункової залози молодих жуйних тварин. Додавання ліпази збагачує смак і аромат сиру, а також скорочує термін його дозрівання. Для надання сиру смак ліпазу додається від 2 до 10 г на 100 л молока.

Існує кілька типів ліпази:

  • Теляча ліпаза створює делікатний і м'який пікантний аромат, який добре помітний і схожий на запах вершків, тільки більш пряний.
  • Ягняча ліпаза створює сильний аромат, типовий Пекоріно Романо. Добре відчувається у роті, середній прянощі.
  • Козяча ліпаза створює гострий, пряний аромат, типовий сиру Проволоне. Сир із козячою ліпазою має добре сприйманий, стійкий аромат, злегка пряний.


Ліпаза вівцева
Хіт

Ліпаза вівцева

Надає гострого смаку з тривалим приємним післясмаком
18 грн.
Ліпаза козяча

Ліпаза козяча

Для вираженого пікантного смаку
18 грн.
Ліпаза теляча
Хіт

Ліпаза теляча

М'який делікатний аромат та насичений солодко-вершковий смак
18 грн.
Показано з 1 по 3 із 3 (всього сторінок: 1)