Мезофільні закваски

Мезофільні закваски - цей підвид заквасок є найчастіше вживаним і універсальним.

Бактеріям, що містяться в мезофільній заквасці, для зростання і розвитку потрібно невисокі температури середовища (молока). Звичайне молоко в рецептах з використанням мезофільних культур доводиться до температури 22-32° С. Тобто для них нехарактерне використання підвищених температур. Мезофільні закваски віддають перевагу невисоким температурам ~25-36 °С, максимальна температура нагрівання для них - 42 °С.

Саме таку закваску Вам треба придбати, щоб приготувати багато м'яких свіжих сирів (домашній сир, сир, крем-сир, Філадельфію, Фету, Шевр), а також сири з пліснявою (Брі, Камамбер, Валансе, Дорблю та ін.) і напівтверді і тверді витримані сири (Гауда, Російський, Пошехонський).

Щоб купити мезофільну закваску для сиру, просто виберіть потрібний варіант на цій сторінці і натисніть "Додати в кошик".

А якщо ви хочете детальніше розібратися у складі заквасок і уміти розуміти їх властивості, дивлячись на їх склад, то тоді 

ознайомтесь із статтею "Склад сирних заквасок" в нашому Блозі.



 МЕЗОФІЛЬНА газоутворююча закваска (Далтон)
Хіт

МЕЗОФІЛЬНА газоутворююча закваска (Далтон)

Надає яскраво вираженого смаку та аромату (на 50 та 100 л)
75 грн.
МЕЗОФІЛЬНА негазоутворююча закваска (Далтон)

МЕЗОФІЛЬНА негазоутворююча закваска (Далтон)

Для м'яких та напівтвердих сирів із закритою структурою (на 50 л та 100 л)
75 грн.
Мезофільна закваска MА 11 (Даніско)

Мезофільна закваска MА 11 (Даніско)

Для сирів групи Лактик та напівтвердих із закритою структурою (на 100 та 500 л)
93 грн.
Мезофільна закваска MM 101 / ММ 100 (Даніско)

Мезофільна закваска MM 101 / ММ 100 (Даніско)

Для сирів з низькою температурою нагрівання (на 100 та 500 л)
96 грн.
Мезофільна закваска MW 030/MW 036 (Сакко)

Мезофільна закваска MW 030/MW 036 (Сакко)

Для ароматного м'якого та напівтвердого сиру, сиру та сметани (на 100 л та 1000 л)
108 грн.
Мезофільна закваска для кисломолочного сиру Probat 222 (Даніско)
Хіт

Мезофільна закваска для кисломолочного сиру Probat 222 (Даніско)

Для виробництва ароматного сиру, м'якого та напівтвердого сиру (на 100 л та 1000 л)
119 грн.
Мезофільна закваска CHN-19 (Хансен)

Мезофільна закваска CHN-19 (Хансен)

Сильна ароматоутворююча культура (на 100 л та 500 л)
148 грн.
Мезофільна закваска R-703 (Хансен)

Мезофільна закваска R-703 (Хансен)

Швидке кислотоутворення для сирів із закритою структурою (на 100 л та 500 л)
148 грн.
Мезофільна закваска Flora Danica (Хансен)

Мезофільна закваска Flora Danica (Хансен)

Надає виражений вершковий смак сирам та сиру (на 100 та 500 л).
149 грн.
Мезофільна закваска МО-20 (Хансен)

Мезофільна закваска МО-20 (Хансен)

Культура без газоутворення (на 100 л та 500 л)
150 грн.
Мезофільна закваска MА 14 (Даніско) 250 DCU
Немає

Мезофільна закваска MА 14 (Даніско) 250 DCU

Для сирів групи Лактик та напівтвердих сирів із закритою структурою на 5000 л
Показано з 1 по 11 із 11 (всього сторінок: 1)