Термофільні закваски

Термофільні закваски містять культури, які найбільш активні за температури від 32 до 42°С, але можуть витримати й більш високі температури нагріву (до 65°С).

Ці культури дозволяють швидко наростити кислотність сирної маси, тому вони використовуються для приготування сирів італійської групи: Моцарелла, Качаковалло, Буррата, Качотта, Страчателла. Термофільні культури також використовуються для приготування твердих сирів  з високою температурою другого нагріву: Пармезану, Маасдаму, швейцарських сирів.

Термофільні закваски для сиру мають специфічний бактеріальний склад, завдяки якому вони відрізняються від заквасок інших груп. Щоб купити таку закваску, просто оберіть її на сторінці вище і натисніть "Додати в кошик".

А якщо Ви бажаєте детально розібратися, які є бактерії за що Вони відповідають, тоді рекомендуємо Вам ознайомитися зі статтею "Склад сирних заквасок" у нашому БЛОЗі.



Термофільна закваска (Далтон)
Хіт

Термофільна закваска (Далтон)

Для виготовлення сирів з високою температурою другого нагрівання (на 50 л та 100 л)
75 грн.
Закваска для йогурту та ряжанки YF-L 812 (Хансен)

Закваска для йогурту та ряжанки YF-L 812 (Хансен)

Для густого та щільного йогурту або ряжанки (на 50 л та 500 л)
92 грн.
Термофільна закваска для витяжних сирів МО 094 (Алче)

Термофільна закваска для витяжних сирів МО 094 (Алче)

Для сирів типу Pasta Filata: сулугуні, моцарелли та ін (на 100 л та 1000 л)
96 грн.
Закваска для питного йогурту YO-MIX 883 (Даніско)
Новинка

Закваска для питного йогурту YO-MIX 883 (Даніско)

Для питного йогурту (на 50-100 л та 250-500 л)
97 грн.
Термофільна закваска ST 020/ST 022 (Сакко)

Термофільна закваска ST 020/ST 022 (Сакко)

Повільне кислотоутворення для м'якого та твердого сиру (100 л та 1000 л)
98 грн.
Термофільна закваска STI-12/STI-15 (Хансен)

Термофільна закваска STI-12/STI-15 (Хансен)

Нев'язка термофільна культура з досить високою швидкістю кислотоутворення (на 100 л та 500 л)
144 грн.
Термофільна закваска ТA 50 / ТА 52 (Даніско)

Термофільна закваска ТA 50 / ТА 52 (Даніско)

Для напівтвердих та м'яких сирів із високою температурою другого нагрівання (від 100 до 1000 л)
149 грн.
Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Lactobacillus helveticus надає сиру пряний та горіховий смак (на 100 і 500 л)
159 грн.
Термофільна закваска STAR 22 (Даніско)

Термофільна закваска STAR 22 (Даніско)

Для витяжних сирів типу Pasta Filato (від 200 л до 5000 л)
162 грн.
Термофільна закваска ТA 60 (Даніско)

Термофільна закваска ТA 60 (Даніско)

Для напівтвердих та твердих сирів з високою температурою другого нагрівання (на 200 л та 1000 л)
165 грн.
Термофільна закваска ТМ 81 (Даніско)

Термофільна закваска ТМ 81 (Даніско)

Для витяжних сирів групи Pasta Filato, швейцарських та сирів з чеддеризацією (на 200 л та 1500 л)
166 грн.
Термофільна закваска TCC-20 (Хансен)

Термофільна закваска TCC-20 (Хансен)

Для сирів типу Pasta Filata (на 100 та 500 л)
168 грн.
Акція! Термофільна закваска ТA 45 (Даніско)
196 грн.

Акція! Термофільна закваска ТA 45 (Даніско)

Для йогурту та сирів (на 200 л та 1000 л)
176 грн.
Термофільна закваска ST-B01 (Хансен)

Термофільна закваска ST-B01 (Хансен)

З повільним набором кислотності (на 100 л та 500 л)
192 грн.
Закваска для йогурту та ряжанки YO-MIX 495 (Даніско)

Закваска для йогурту та ряжанки YO-MIX 495 (Даніско)

Для щільного густого йогурту та ряжанки (на 200 л та 1000 л)
198 грн.
Термофільна закваска для йогурту YC-X11 (Хансен)

Термофільна закваска для йогурту YC-X11 (Хансен)

Для приготування густого йогурту з м'яким смаком
449 грн.
Термофільна закваска ST 071/ST 073 (Сакко)
Немає

Термофільна закваска ST 071/ST 073 (Сакко)

Термофільна закваска ST 071/ST 073 (Сакко)
Термофільна закваска ST 051/ST 053 (Сакко)
Немає

Термофільна закваска ST 051/ST 053 (Сакко)

Термофільна закваска ST 051/ST 053 (Сакко)
Показано з 1 по 18 із 18 (всього сторінок: 1)