Лізоцим для сиру

Лізоцим використовується для запобігання пізньому спучування сирів. Це натуральна ефективна добавка, що перешкоджає розвитку мікробіологічного псування сирів у період їхнього дозрівання та зберігання. Активний компонент – лізоцим, отриманий з білків курячих яєць. Натуральне походження активного компонента та його біологічна активність у людському тілі гарантує повну нешкідливість.



КЛЕРІЗІМА - лізоцим яєчного білку

КЛЕРІЗІМА - лізоцим яєчного білку

Проти пізнього спучування напівтвердих та твердих сирів
82 грн.
MAYOZYME (МАЙОЗИМ) - рідкий лізоцим яєчного білку

MAYOZYME (МАЙОЗИМ) - рідкий лізоцим яєчного білку

Для запобігання пізньому спучування сиру
104 грн.
Показано з 1 по 2 із 2 (всього сторінок: 1)