Ароматоутворюючі закваски

Крім мезофільних та термофільних заквасок, які можна вважати основними, також існує окрема підкатегорія – ароматоутворюючі закваски.

Ароматоутворюючі закваски не застосовуються самостійно, а завжди використовуються разом із основними. Вони визначають малюнок сиру та його смакові якості. Це моновидові (тобто до них входить лише 1 вид бактерій) концентрати, які допомагають отримати, наприклад, великі дірки в сирі, вершковий смак або прискорити його дозрівання.

А якщо Ви бажаєте детально розібратися, які є бактерії і за що вони відповідають, тоді рекомендуємо Вам ознайомитися зі статтею "Склад сирних заквасок" у нашому БЛОЗі.



Ароматоутворююча закваска LL 1 (Сакко)
82 грн.

Ароматоутворююча закваска LL 1 (Сакко)

Надає сиру м'який, гоструватий смак та аромат. Сприяє зростанню пропіоновокислих бактерій (на 100 л та 500 л)
70 грн.
Ароматоутворююча закваска MD 88 / MD 89 (Даніско)

Ароматоутворююча закваска MD 88 / MD 89 (Даніско)

Для посилення аромату напівтвердих та твердих сирів (на 100 л та 1000 л)
73 грн.
Ароматоутворююча закваска FLAV 54 (Даніско)

Ароматоутворююча закваска FLAV 54 (Даніско)

Надає яскраво виражений сирний, пряний смак та аромат. Зменшує термін дозрівання сиру (на 100 л)
74 грн.
Ароматоутворююча закваска LF 55 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LF 55 (Сакко)

Для прискорення дозрівання сиру з яскраво вираженим ароматом (на 100 л та 500 л)
92 грн.
Ароматоутворююча закваска LH 091 (Сакко)
193 грн.

Ароматоутворююча закваска LH 091 (Сакко)

Надає яскравий насичений смак сиру та прибирає кормовий присмак (на 200 л та 1000 л).
154 грн.
Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Lactobacillus helveticus надає сиру пряний та горіховий смак (на 100 і 500 л)
159 грн.
Ароматоутворююча закваска LH 100 (Даніско)

Ароматоутворююча закваска LH 100 (Даніско)

Для посилення смаку та аромату напівтвердих та твердих сирів на 5000 л
358 грн.
Показано з 1 по 7 із 7 (всього сторінок: 1)