Моновидові концентрати

Моновидові концентрати - це бактеріальні заквасочні культури, що містять один штам (вид) бакетрій. Моновидовий концентрат, як правило, застосовується разом з основною закваскою для покращення смако-ароматичних властивостей продукту або надання йому пробіотичних характеристик. 

Щоб вибрати моновидові концентрати для сиру, просто виберіть потрібний варіант на цій сторінці та натисніть “Додати до кошика”. 

А якщо ви хочете детальніше розібратися в складі заквасок і вміти розуміти їх властивості, дивлячись на їх склад, то тоді ознайомтеся зі статтею "Склад сирних заквасок" у нашому БЛОГі.



Ароматоутворююча закваска diacetylactis SD3C (Алче)

Ароматоутворююча закваска diacetylactis SD3C (Алче)

Покращує смак і аромат сиру, газоутворююча
56 грн.
Захисна культура для молока  GOODMILK 10 (Хансен)

Захисна культура для молока GOODMILK 10 (Хансен)

Для тривалого зберігання сирого молока
63 грн.
АКЦІЯ! Ароматоутворююча закваска LL 1 (Сакко)
82 грн.

АКЦІЯ! Ароматоутворююча закваска LL 1 (Сакко)

Надає сиру м'який, гоструватий смак та аромат. Сприяє зростанню пропіоновокислих бактерій
70 грн.
Ароматоутворююча закваска HELVETICUS (Алче)

Ароматоутворююча закваска HELVETICUS (Алче)

Чистий штам Lactobacillus helveticus
72 грн.
Захисна закваска LRB ​​(Сакко)

Захисна закваска LRB ​​(Сакко)

Для холодного дозрівання молока
72 грн.
Ароматоутворююча закваска LEUCONOSTOC (Алче)

Ароматоутворююча закваска LEUCONOSTOC (Алче)

Для посилення вершкового аромату та для газоутворення
78 грн.
Ароматоутворююча закваска FLAV 54 (Даніско)

Ароматоутворююча закваска FLAV 54 (Даніско)

Надає яскраво виражений сирний, пряний смак та аромат. Зменшує термін дозрівання сиру
79 грн.
Ароматоутворююча закваска MD 88 / MD 89 (Даніско)

Ароматоутворююча закваска MD 88 / MD 89 (Даніско)

Для посилення аромату напівтвердих та твердих сирів
79 грн.
Пропіонові бактерії ALCE (Алче)

Пропіонові бактерії ALCE (Алче)

Для смаку, аромату та великих очків у сирах
82 грн.
Ароматоутворююча закваска LH 13 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LH 13 (Сакко)

Сприяє отриманню більш інтенсивного та насиченого смаку сиру
86 грн.
Болгарська паличка LB (Алче)

Болгарська паличка LB (Алче)

Чистий штам болгарської палички
86 грн.
Захисна закваска Lb.Casei LC 4 P1 з прискорювачем дозрівання (Сакко)

Захисна закваска Lb.Casei LC 4 P1 з прискорювачем дозрівання (Сакко)

Проти зростання клостридій та для приготування йогурту
89 грн.
Ароматоутворююча закваска LF 55 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LF 55 (Сакко)

Для прискорення дозрівання сиру з яскраво вираженим ароматом
92 грн.
Пробіотична закваска BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM (Алче)

Пробіотична закваска BIFIDOBACTERIUM BIFIDUM (Алче)

Чисті біфідобактерії для сиру та кисломолочних продуктів
98 грн.
Пропіонові бактерії  EYES 2 (Даніско)

Пропіонові бактерії EYES 2 (Даніско)

Пропіонові бактерії для великих очків у сирі
115 грн.
Ароматоутворююча закваска LH 091 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LH 091 (Сакко)

Надає яскравий насичений смак сиру та прибирає кормовий присмак
152 грн.
Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Lactobacillus helveticus надає сиру пряний та горіховий смак
159 грн.
L. acidophilus (Даніско)

L. acidophilus (Даніско)

Чистий штам Acidophilus для кисломолочного продукту та сироваріння
242 грн.
Показано з 1 по 18 із 18 (всього сторінок: 1)