Закваски Хансен (Hansen) для сиру

Закваски марки Хансен (Chr. Hansen) – одні з найстаріших серійно вироблених заквасок для сиру та кисломолочних продуктів. Стартові культури цієї компанії виробляються у Данії вже майже півтора століття – історія компанії починається з 1874 року.

Обираючи закваски марки Християн Хансен, Ви можете бути впевнені, що робите чудовий вибір.



Закваска для йогурту та ряжанки YF-L 812 (Хансен)

Закваска для йогурту та ряжанки YF-L 812 (Хансен)

Для густого та щільного йогурту або ряжанки (на 50 л та 500 л)
92 грн.
Закваска для сметани та сиру XPL-30 (Хансен)

Закваска для сметани та сиру XPL-30 (Хансен)

Для густої сметани з м'яким ніжним смаком та "безочних" сирів (на 50 л і 500 л)
94 грн.
Захисна культура FreshQ 4 (Хансен)

Захисна культура FreshQ 4 (Хансен)

Захисна культура для свіжих сирів та кисломолочної продукції на 50 л
96 грн.
Закваска для сметани та кефіру XPL-2 (Хансен)
Новинка

Закваска для сметани та кефіру XPL-2 (Хансен)

Дає щільну структуру та м'який вершковий смак (на 50 л та 500 л)
104 грн.
Закваска для кефіру KEFIR 2 (Хансен)

Закваска для кефіру KEFIR 2 (Хансен)

Закваска для приготування справжнього кефіру з м'яким смаком (на 100 л та 1000 л)
126 грн.
Пробіотична закваска для йогурту ABY-3 (Хансен)

Пробіотична закваска для йогурту ABY-3 (Хансен)

Йогурт із пробіотиками (на 50 л та 500 л)
133 грн.
Термофільна закваска STI-12/STI-15 (Хансен)

Термофільна закваска STI-12/STI-15 (Хансен)

Нев'язка термофільна культура з досить високою швидкістю кислотоутворення (на 100 л та 500 л)
144 грн.
Мезофільна закваска CHN-19 (Хансен)

Мезофільна закваска CHN-19 (Хансен)

Сильна ароматоутворююча культура (на 100 л та 500 л)
148 грн.
Мезофільна закваска R-703 (Хансен)

Мезофільна закваска R-703 (Хансен)

Швидке кислотоутворення для сирів із закритою структурою (на 100 л та 500 л)
148 грн.
Мезофільно-термофільна закваска RSF 742/RSF 736 (Хансен)

Мезофільно-термофільна закваска RSF 742/RSF 736 (Хансен)

Для формирования яркого выраженного вкуса в сыре (на 100 л и 500 л)
148 грн.
Мезофільна закваска Flora Danica (Хансен)

Мезофільна закваска Flora Danica (Хансен)

Надає виражений вершковий смак сирам та сиру (на 100 та 500 л).
149 грн.
Мезофільна закваска МО-20 (Хансен)

Мезофільна закваска МО-20 (Хансен)

Культура без газоутворення (на 100 л та 500 л)
150 грн.
Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Lactobacillus helveticus надає сиру пряний та горіховий смак (на 100 і 500 л)
159 грн.
Мезофільно-термофільна закваска для кисломолочного сиру ХМТ-3 (Хансен)

Мезофільно-термофільна закваска для кисломолочного сиру ХМТ-3 (Хансен)

Для домашнього сиру з дуже швидкою ферментацією (на 200 л та 2500 л)
167 грн.
Термофільна закваска TCC-20 (Хансен)

Термофільна закваска TCC-20 (Хансен)

Для сирів типу Pasta Filata (на 100 та 500 л)
168 грн.
Мезофільно-термофільна закваска DCC-260 (Хансен)

Мезофільно-термофільна закваска DCC-260 (Хансен)

Мезо-термофільна ароматоутворююча культура зі швидким дозріванням на 200 л
183 грн.
Термофільна закваска ST-B01 (Хансен)

Термофільна закваска ST-B01 (Хансен)

З повільним набором кислотності (на 100 л та 500 л)
192 грн.
Термофільна закваска для йогурту YC-X11 (Хансен)

Термофільна закваска для йогурту YC-X11 (Хансен)

Для приготування густого йогурту з м'яким смаком
449 грн.
Мезофільно-термофільна закваска WhiteDaily 80 (Хансен)
Немає

Мезофільно-термофільна закваска WhiteDaily 80 (Хансен)

Для производства мягких и рассольных сыров.
Показано з 1 по 19 із 19 (всього сторінок: 1)