Сичужний фермент

Сичужний фермент виготовляють із шлунка жуйних тварин: телят, ягнят, козенят (місячного віку). Випускають у рідкому вигляді, у порошку та пасті. Цей вид ферменту дуже добре підходить для сирів твердої та напівтвердої категорії, м'яких сирів та сирів лактик. Натуральний фермент бере участь у формуванні смаку та аромату сиру, а також його найчастіше використовують для виготовлення сирів з тривалим терміном дозрівання.



Рідкий козячий фермент «Ля Шевретт» (Франція)

Рідкий козячий фермент «Ля Шевретт» (Франція)

Сичужний фермент для лактиків та м'яких козячих сирів (30 мл та 100 мл)
53 грн.
Рідкий сичужний фермент "Бертело 530" (Франція)

Рідкий сичужний фермент "Бертело 530" (Франція)

Натуральний фермент для гарного виходу сиру (30 мл та 100 мл)
84 грн.
АКЦІЯ! Cичужна козяча паста (Італія)
122 грн. 100% НАТУРАЛ

АКЦІЯ! Cичужна козяча паста (Італія)

Натуральна сичужна паста з молодих козенят на 120-160 л молока
110 грн.
Рідкий сичужний фермент CLERICI 92/8 (Італія)
Хіт

Рідкий сичужний фермент CLERICI 92/8 (Італія)

Сичужний фермент для елітних сирів з козиного та коров'ячого молока (на 300л та 1000л)
132 грн.
Сухий сичужний фермент "Natural EXTRA" (Італія)

Сухий сичужний фермент "Natural EXTRA" (Італія)

Максимальний вміст натурального хімозину. На 250-400 л молока
148 грн.
Сичужна паста ягнят (Італія)
100% НАТУР

Сичужна паста ягнят (Італія)

Для надання сиру яскравого пікантного смаку. На 500 л молока
213 грн.
Рідкий сичужний фермент ROSSO 80/20, Alce (Італія)
Хіт ХИТ !

Рідкий сичужний фермент ROSSO 80/20, Alce (Італія)

Ідеальний для м'яких та напівтвердих сирів. На об'єм від 700 до 1000 л молока
224 грн.
Показано з 1 по 7 із 7 (всього сторінок: 1)