- ...
- Головна
- Ферменти для сиру
- Лізоцим для сиру
КЛЕРІЗІМА - лізоцим яєчного білку
-
Рейтинг:
- Модель:0124
- Доступно:1 шт.
Часта проблема сироваріння в процесі дозрівання напівтвердих і твердих сирів - спучування внаслідок активної діяльності анаеробних бактерій, що лактатзброджують, і утворення гіркого смаку в результаті забруднення молока психротрофними бактеріями. Для того, щоб запобігти утворенню таких вад використовують препарат природного походження КЛЕРИЗИМУ.
Клерізіма – це лізоцим яєчного білка. Лізоцим використовується для запобігання пізньому спучування сирів. Це натуральна ефективна добавка, що перешкоджає розвитку мікробіологічного псування сирів у період їхнього дозрівання та зберігання.
За посиланням відкриється стаття "Лізоцим проти спучування сиру".
Активний компонент – лізоцим, отриманий з білків курячих яєць. Натуральне походження активного компонента та його біологічна активність у людському тілі гарантує повну нешкідливість. Саме лізоцим вже 30 років – головний засіб для придушення розмноження бактерій роду Clostridia у сирах із досить тривалими (понад 30 і більше діб) термінами дозрівання. Лізоцим у країнах Західної Європи є стандартним інгредієнтом у сироробстві, настільки ж обов'язковим, як, наприклад, сичужний фермент.
Препарат використовується як біологічний консервант і входить до списку харчових добавок, дозволених до застосування в харчовій промисловості в Україні (E1105).
Склад: гідрохлорид лізоциму (Е1105)
Рекомендований рівень дозування: 0,2 г на 10 л молока.
Застосування: попередньо розчинений у невеликій кількості чистої води лізоцим додається безпосередньо в молоко після пастеризації, ДО внесення закваски та ДО внесення ферменту.
Термін зберігання: 24 місяці. Зберігати у прохолодному та сухому місці.
Виробник: Caglificio Clerici S.p.A. Італія
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Норма расхода: 1 пакет рассчитан в среднем на 100-150 литров молока (рекомендуемая производителем доза внесения: 2,5-3 г на 100 л молока)
Условия хранения (после вскрытия пакета): при температуре +2-+8°С
Почему такая разная информация? Хотелось бы получать проверенную инфу.
При приобретении товара по желанию в заказ вкладывается соответствующая техническая документация.





