Закваски для РЯЖЕНКИ

Рецепт приготування ряжанки:

  1. Томління молока: нагріти молоко до температури 90-95°С і томити на повільному вогні або в духовці протягом 2-4 годин. Молоко повинно набути бежевого кольору і карамельного аромату.
  2. Остудити томлене (топлене) молоко до температури 38-42°С, внести закваску для ряжанки і добре перемішати.
  3. Створити теплоізоляцію ємності з молоком. Основне завдання, щоб температура молока була тривалий час не нижче 38°С і не вище 42°С. При більш низькій температурі ряжанка вийде більш рідкою, буде тягнутися і знадобиться більше часу для заквашування.
  4. Час приготування ряжанки 6 - 8 годин. Після цього перевірте ряжанку - якщо молоко повністю заквасилося, можете прибирати продукт в холодильник, якщо процес заквашування ще не зовсім завершений, то дайте молоку постояти ще 1-2 години. Після закінчення приготування необхідно відразу охолодити, для того, щоб зупинити процес ферментації.


Закваска для ряжанки ST 30 (Алче)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска для ряжанки ST 30 (Алче)

Для густої ряжанки
43 грн.
Закваска для йогурту та ряжанки YF-L 812 (Хансен)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска для йогурту та ряжанки YF-L 812 (Хансен)

Для густого та щільного йогурту або ряжанки
93 грн.
Термофільна закваска для ряжанки ST-BODY-3 (Хансен)
ЧЕСНА ВАГА

Термофільна закваска для ряжанки ST-BODY-3 (Хансен)

Закваска для класичної ряжанки та варенца
115 грн.
Закваска для йогурту та ряжанки YO-MIX 495/YO-MIX 496 (Даніско)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска для йогурту та ряжанки YO-MIX 495/YO-MIX 496 (Даніско)

Для щільного густого йогурту та ряжанки
204 грн.
Показано з 1 по 4 із 4 (всього сторінок: 1)