Закваски для КЕФІРУ

Рецепт приготовления традиційного кефіра:

  1. Пастерізоване, стерилізоване або кип'ячене молоко нагріти до температури 25-26°СВнести закваску для кефіра та добре перемішати.
  2. Створити теплоізоляцію ємності з молоком. Основне завдання, щоб температура молока була тривалий час не нижче 20°С і не вище 32°С. За нижчої температури бактеріальна закваска виконає свою роботу не так швидко, але кефір все одно у вас вийде.
  3. Приготування кефіру може бути від 10 до 20 годин. Чим вище температура (26-32°С), тим швидше процес заквашування та виходить ніжніший кефір. Чим меньше температура (20-25°С), тим повільніше процес заквашування та кефір виходить кисліше. 
  4. Після закінчення приготування необхідно продукт відразу охолодити. Час дозрівання кефіра в холодильнику становить 6-12 годин


АКЦІЯ! Закваска для кефіру KEFIR 20 (Алче)
47 грн. ЧЕСНА ВАГА

АКЦІЯ! Закваска для кефіру KEFIR 20 (Алче)

Для натурального кефіру
43 грн.
Закваска для айрану та кефіру KEFIR SP 41 (Алче)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска для айрану та кефіру KEFIR SP 41 (Алче)

Для айрану та густого кефіру
43 грн.
Закваска для сметани та кефіру XPL-2 (Хансен)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска для сметани та кефіру XPL-2 (Хансен)

Дає щільну структуру та м'який вершковий смак
104 грн.
Закваска для кефіру Kefir DC (Даніско)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска для кефіру Kefir DC (Даніско)

Кефір з м'яким смаком та високою в'язкістю
128 грн.
Закваска для кефіру KEFIR 2 (Хансен)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска для кефіру KEFIR 2 (Хансен)

Закваска для приготування справжнього кефіру з м'яким смаком
146 грн.
Показано з 1 по 5 із 5 (всього сторінок: 1)