Форма для сирної паски - це розбірна якісна форма, яка виготовлена з харчового нетермостійкого пластику. Форма призначена для приготування сирної паски вагою до 300 - 350 гр методом самопресування.
Пластиковий виріб можна використовувати тільки для готування сирної паски без термообробки. Складається з чотирьох пластин, на яких зображені декорації для готової паски, літери ХВ і хрест.
У комплекті йде брошура з рецептом сирної паски.
Основні характеристики:
- верхня кромка: 4 х 4 см
- нижня кромка: 10 х 10 см
- висота: 10 см
- вага готової паски: 300 - 350 гр
- форма: фігурна
- конструкція: розбірна
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Пастеризация молока для сыроделия
Пастеризация молока –..
Хлористый кальций в сыроделии
Мы часто слышим о вре..
СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра
Главная цель созревания&n..
Производство ТВОРОГА разными способами
По методу образования..