Нейлоновий фільтр для молока, сої, вина, кави
60 грн.
Є в наявності

Фільтр для молока складається з нейлону і призначений для фільтрації молока, вегетаріанського молока, сої, вина, кави та інших рідин.

Нейлон - це 100% синтетична тканина, що не піддається впливу різних мікроорганізмів, грибків і бактерій. Фільтр з нейлону швидко і легко стираються, добре пропускають рідину, яка не вбирається у волокна тканини. Нейлон безпечно використовувати для будь-яких харчових продуктів.

Переваги нейлонових фільтрів:

  • дрібнопориста структура тканини забезпечує максимально економічне приготування продуктів - тепер жодна крапля твердої субстанції не просочиться повз і не втече в раковину, тоді як фільтрат спокійно стікатиме вниз. Вихід готового продукту зростає на 10-20%!
  • фільтр з нейлону легко очищається від жиру, твердих фракцій рослинного молока, залишків сиру - просто промийте його проточною водою з милом або миючим засобом, і він знову готовий до роботи.

Увага! Нейлоновий фільтр використовують вивернутими навиворіт! У такому вигляді не забиватимуться шви!

Основні характеристики:

  • матеріал - нейлон
  • щільність - 200 міш
  • розмір: діаметр низ 12 см, висота 12 см

Перед першим застосуванням нейлоновий фільтр необхідно випрати.

Ще не було питань.

..
Філадельфія (рецепт приготування)
Філадельфія (рецепт приготування)
Філадельфія – популярний американський вершковий сир, який виготовляється із суміші молока та вершків. Він відрізняється від інших сирів тим, що йому для визрівання не потрібно багато часу. Філадельфія має м’який вершковий смак та кремову консистенці..
..
..

Рекомендовані товари

Мітки: фільтр для молока, лавсан мішок для віджиму, мішок для віджиму сиру, мішок для віджиму сиру, молочний фільтр, лавсан молочний, лавсановий матеріал, фільтрувальна тканина, мішки лавсанові, фільтрувальні мішки, фільтр

Рекомендуємо почитати

Что необходимо для домашнего сыроделия
СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

СОЗРЕВАНИЕ МОЛОКА при производстве сыра

Главная цель созревания&n..

АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

Активная кислотность выра..

Производство ТВОРОГА разными способами