Закваски для СМЕТАНИ

Приготування сметани на заквасці

  1. Доведіть температуру пастеризованих вершків до +32...35 °С.
  2. Внесіть закваску, ретельно перемішайте.
  3. Перелийте суміш вершків із закваскою в йогуртницю (термос, каструлю, мультиварку). Для отримання сметани можна використовувати будь-який спосіб приготування, головне щоб температура за період сквашування не опускалася нижче 30°С.
  4. Залишаємо для сквашування. Процес заквашування займає від 6 до 8 години. Готовність визначаємо за консистенцією – густа, отже, готова.
  5. Обов'язково охолоджуємо, щоб зупинити процес заквашування, бо він може перейти вже в скисання.


Закваска для сметани STM 20 (Алче)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска для сметани STM 20 (Алче)

Для сметани, сепарованого сиру та м'яких сирів
43 грн.
Закваска для кисломолочного сиру та сметани STM 211 (Алче)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска для кисломолочного сиру та сметани STM 211 (Алче)

Для м'яких ароматних сирів, творога та сметани
75 грн.
Закваска СМЕТАНА (Далтон)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска СМЕТАНА (Далтон)

Для приготування домашньої сметани
75 грн.
Закваска для сметани та кефіру XPL-2 (Хансен)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска для сметани та кефіру XPL-2 (Хансен)

Дає щільну структуру та м'який вершковий смак
104 грн.
Закваска для сметани та сиру XPL-30 (Хансен)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска для сметани та сиру XPL-30 (Хансен)

Для густої сметани з м'яким ніжним смаком та "безочних" сирів
109 грн.
Закваска для сметани SC 301 (Даніско)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска для сметани SC 301 (Даніско)

Для густої сметани з м'яким смаком
115 грн.
Показано з 1 по 6 із 6 (всього сторінок: 1)