Електронний термометр з виносним датчиком (щупом) з температурним діапазоном від 0 до +250°C.
Зонд довжиною 1 м.
Даний термометр може використовуватися в сироварінні, кулінарії та в інших галузях.
Особливості:
1. таймер за часом - звуковий сигнал прозвучить через заданий час.
2. Таймер за температурою - звуковий сигнал прозвучить при досягненні заданої температури.
3. Вбудований магніт на задній панелі дасть змогу закріпити термометр.
4. Є відкидна підставка для настільного розташування і отвір для монтажу на стіну.
Запобіжні заходи:
- Корпус не є термо- і вологостійким, тому його необхідно розміщувати поза зоною впливу вологи і високих температур.
- Не занурюйте зонд повністю.
- Не допускайте тривалого перебування щупа і шнура зонда за високих температур.
Характеристики:
- Температурний діапазон: від 0 до +250°C
- Крок вимірювання: 1°C
- Точність вимірювання температури: 1°C
- Живлення: 1.5 V ААА (до комплекту не входить)
- Колір: світло-сірий
- Розмір корпусу: 80x80x18 мм
Виробник: Китай
Когда будет в наличии? Можно заказать?
Администратор Светлана
Точной даты поставки пока нет ((
Рекомендуємо почитати
Пастеризация молока для сыроделия
Пастеризация молока –..
Главные правила приготовления домашних колбасок
Рецептура изготовления со..
Ошибки при изготовлении сырокопченой и сыровяленой колбасы
Если вы решили самостояте..
Закал колбасы: причины образования и способы устранения
При производстве полукопч..