Точність вимірювання 0,01 г
230 грн.
Є в наявності

Електронні ювелірні ваги допоможуть вам відміряти точну кількість закваски, ферментів і харчових добавок у процесі приготування сиру і ковбаси в домашніх умовах. За допомогою таких кишенькових електронних ваг ви завжди зможете точно виміряти всі інгредієнти, які потрібні за рецептом. 

Діапазон вимірювання від 0,01 г до 200 г. 

Правила використання ювелірними вагами: 

1) Поставте ваги на горизонтальну поверхню і натисніть кнопку ВКЛ/ВИКЛ. 
2) Зачекайте, поки не відобразиться «0,0». 
3) Покладіть на вагову платформу те, що ви хочете зважити і дочекайтеся відображення ваги. 

Технічні характеристики: 

  • Межа зважування: 200 г; 
  • Точність 0,01 г; 
  • Одиниці вимірювання: грами, унції, карати; 
  • Автоматичне калібрування; 
  • Функція автоматичного вимкнення 30 сек; 
  • Функція обліку ваги тари (обнулення); 
  • Захист від перевантаження; 
  • Платформа з нержавіючої сталі; 
  • Габарити (Д х Ш х В): 120 x 64 x 20 мм; 
  • ААА (в комплект входять дві тестерні батарейки)Живлення: 2 батарейки

 Виробник: Китай

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Выбор молока для сыроделия

Выбор молока для сыроделия

Основной ингредиент в..

Выбор мяса для домашней колбасы

Выбор мяса для домашней колбасы

Выбор сырья является перв..

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Свертывание молока в сыро..

КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ  ВЫХОД СЫРА ?

КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ ВЫХОД СЫРА ?

Количество сыра, кото..