- ...
- Головна
- Вимірювальні прилади
- Ваговимірювальні прилади та аналізатори якості
Ваги електронні ювелірні від 0,01 до 200 г
Точність вимірювання 0,01 г
-
Рейтинг:
- Модель:0116
- Доступно:47 шт.
Електронні ювелірні ваги допоможуть вам відміряти точну кількість закваски, ферментів і харчових добавок у процесі приготування сиру і ковбаси в домашніх умовах. За допомогою таких кишенькових електронних ваг ви завжди зможете точно виміряти всі інгредієнти, які потрібні за рецептом.
Діапазон вимірювання від 0,01 г до 200 г.
Правила використання ювелірними вагами:
1) Поставте ваги на горизонтальну поверхню і натисніть кнопку ВКЛ/ВИКЛ.
2) Зачекайте, поки не відобразиться «0,0».
3) Покладіть на вагову платформу те, що ви хочете зважити і дочекайтеся відображення ваги.
Технічні характеристики:
- Межа зважування: 200 г;
- Точність 0,01 г;
- Одиниці вимірювання: грами, унції, карати;
- Автоматичне калібрування;
- Функція автоматичного вимкнення 30 сек;
- Функція обліку ваги тари (обнулення);
- Захист від перевантаження;
- Платформа з нержавіючої сталі;
- Габарити (Д х Ш х В): 120 x 64 x 20 мм;
- ААА (в комплект входять дві тестерні батарейки)Живлення: 2 батарейки
Виробник: Китай
Ще не було питань.
Рекомендовані товари
Закваска для сиру БЛАКИТНА ГАУДА
СКЛАД: закваска + фермент + пліснява + рецепт
100 МЕЗОФІЛЬНА негазоутворююча закваска (Далтон)
Для м'яких та напівтвердих сирів із закритою структурою
12 МЕЗОФІЛЬНО-ТЕРМОФІЛЬНА негазоутворююча закваска (Далтон)
Для виготовлення сирів із закритою структурою
12 Мікробіальний фермент Reniplus NG 50G (Іспанія)
Мікробіальний фермент для всіх сирів
40 Каструля з нержавіючої сталі на 13 л, кришка з нержавійки
Діаметр каструлі - 28 см, висота - 23 см
8 АКЦІЯ! Набір «КОЗИНИЙ СИР» (бринза, фета, український, качотта, гауда, п'яна коза) на 100 л
В одному наборі 6 видів сирів із рецептами
10 Каструля з нержавіючої сталі на 19 л, кришка з нержавійки
Діаметр каструлі - 32 см, висота - 24 см
9 Універсальна фермерська закваска MA 4001 (Даніско)
Мезофільно-термофільна закваска для сирів та сиру
12 Мезофільна закваска Flora Danica (Хансен)
Надає виражений вершковий смак сирам та кисломолочному сиру
10 Буферний розчин для калібрування ph-метра - pH 6.86
Концентрат для буферного розчину pH 6,86
16 Пропіонові бактерії EYES 2 (Даніско)
Пропіонові бактерії для великих очків у сирі
8 Захисна закваска Holdbac YM-С (Даніско)
Захисна культура для свіжих сирів та кисломолочної продукції
5 Термофільна закваска STI-12/STI-15 (Хансен)
Нев'язка термофільна культура з досить високою швидкістю кислотоутворення
7 Біла пліснява Geotrichum Candidum GEO17 (Даніско)
Для створення структурних "борозенок" на скоринці сиру
12 Біла пліснява Penicillium Candidum HP 12 (Даніско)
Надає сиру характерного грибного смаку і аромату
10 Термофільна закваска ТМ 81 (Даніско)
Для витяжних сирів групи Pasta Filato, швейцарських та сирів з чеддеризацією
12 Мезофільна закваска MА 11 (Даніско)
Для сирів групи Лактик та напівтвердих із закритою структурою
31 Дріжджі для сиру DH (Даніско)
Для прискорення дозрівання сирів та копчених ковбас
8 КЛЕРІЗІМА - лізоцим яєчного білку
Проти пізнього спучування напівтвердих та твердих сирів
2 Універсальна фермерська закваска MA 4001 (Даніско) на 100 л
Мезофільно-термофільна закваска для сирів та сиру на 100 л
10 Мезофільна закваска для кисломолочного сиру Probat 222 (Даніско)
Для виробництва ароматного сиру, м'якого та напівтвердого сиру
20 Закваска для кефіру Kefir DC (Даніско)
Кефір з м'яким смаком та високою в'язкістю
10 АКЦІЯ! Захисна закваска LPRA (Сакко)
Проти Listeria, Clostridium, Salmonella sp., Pseudomonas, дріжджів та плісені у сирі
13 Мезофільно-термофільна закваска RM 32/RM 34 (Даніско)
Закваска для м'яких, напівтвердих та твердих сирів
15 Мезофільно-термофільна закваска WhiteDaily 80 (Хансен)
Для производства мягких и рассольных сыров.
0 L. acidophilus (Даніско)
Чистий штам Acidophilus для кисломолочного продукту та сироваріння
6 Ароматоутворююча закваска MD 88 / MD 89 (Даніско)
Для посилення аромату напівтвердих та твердих сирів
25 Мезофільно-термофільна закваска MOT 95 (Сакко)
Для сирів із закритою структурою та тривалого дозрівання
20 Мікробіальний фермент "Валірен 2250 Гранулар" (Туреччина)
Фермент для виробництва м'яких, напівтвердих та твердих сирів
56 Закваска для сметани та сиру XPL-30 (Хансен)
Для густої сметани з м'яким ніжним смаком та "безочних" сирів
15 Герметичні пакети із Zip-замком для заквасок, 6х8 см, 100 шт
Герметичні пакети для зберігання заквасок, 100 шт.
4