Натуральний ароматизатор диму - це висококонцентрований водорозчинний ароматизатор диму, призначений для надання продуктам запаху і смаку диму.
Натуральний аромат диму може бути використаний у розсолах для посолки сиру, розсолах для ін'єкцій м'ясних або рибних виробів, для маринування м'ясних продуктів, у м'ясному фарші, закусках, супах і т.д.
Натуральний ароматизатор відповідає Регламенту Європейського Парламенту (ЄС), не містить і не утворюється з генетично модифікованих організмів (без ГМО), а також відповідає Кошер Пареві і Халяль вимогам.
Норма внесення: 0,3 - 1,0 г/кг
Рекомендації до застосування: необхідну кількість ароматизатора перемішати з водою (розсолом, маринадом)
Основні характеристики:
- Зовнішній вигляд: рідина
- Колір: коричневий
- Запах: гострий запах диму
- Вага: 50 гр
Термін придатності: 24 місяці при температурі від 7 до 24 ℃
Виробник: DaromАs, Литва
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Способы соления сыра
Соление - важный этап..
Какой сыр лучше всего делать для продажи
С каждым годом появля..
Правила приготовления колбасного фарша для сыровяленой и сырокопчёной колбасы
Колбасы разделяются на ко..
Как сделать колбаску сочной и безумно вкусной
Для приготовления вкусной..