Ароматоутворюючі закваски

Крім мезофільних та термофільних заквасок, які можна вважати основними, також існує окрема підкатегорія – ароматоутворюючі закваски.

Ароматоутворюючі закваски не застосовуються самостійно, а завжди використовуються разом із основними. Вони визначають малюнок сиру та його смакові якості. Це моновидові (тобто до них входить лише 1 вид бактерій) концентрати, які допомагають отримати, наприклад, великі дірки в сирі, вершковий смак або прискорити його дозрівання.

А якщо Ви бажаєте детально розібратися, які є бактерії і за що вони відповідають, тоді рекомендуємо Вам ознайомитися зі статтею "Склад сирних заквасок" у нашому БЛОЗі.



Ароматоутворююча закваска diacetylactis SD3C (Алче)
Новинка

Ароматоутворююча закваска diacetylactis SD3C (Алче)

Покращує смак і аромат сиру, газоутворююча (на 50 л, 100 л і 1000 л)
56 грн.
Ароматоутворююча закваска LEUCONOSTOC (Алче)
Новинка

Ароматоутворююча закваска LEUCONOSTOC (Алче)

Для посилення вершкового аромату (на 50 л, 100 л та 1000 л)
56 грн.
Ароматоутворююча закваска LH 100 (Даніско)

Ароматоутворююча закваска LH 100 (Даніско)

Для посилення смаку та аромату напівтвердих та твердих сирів на 5000 л
62 грн.
Ароматоутворююча закваска HELVETICUS (Алче)

Ароматоутворююча закваска HELVETICUS (Алче)

Чистий штам Lactobacillus helveticus на 50 л, 100 л та 1000 л
72 грн.
Ароматоутворююча закваска MD 88 / MD 89 (Даніско)

Ароматоутворююча закваска MD 88 / MD 89 (Даніско)

Для посилення аромату напівтвердих та твердих сирів (на 100 л та 1000 л)
73 грн.
Ароматоутворююча закваска FLAV 54 (Даніско)

Ароматоутворююча закваска FLAV 54 (Даніско)

Надає яскраво виражений сирний, пряний смак та аромат. Зменшує термін дозрівання сиру (на 100 л)
79 грн.
Ароматоутворююча закваска LL 1 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LL 1 (Сакко)

Надає сиру м'який, гоструватий смак та аромат. Сприяє зростанню пропіоновокислих бактерій (на 100 л та 500 л)
82 грн.
Ароматоутворююча закваска LH 13 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LH 13 (Сакко)

Сприяє отриманню більш інтенсивного та насиченого смаку сиру
86 грн.
Болгарська паличка LB (Алче)

Болгарська паличка LB (Алче)

Чистий штам болгарської палички на 50 л, 100 л та 1000 л
86 грн.
Ароматоутворююча закваска LF 55 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LF 55 (Сакко)

Для прискорення дозрівання сиру з яскраво вираженим ароматом (на 100 л та 500 л)
92 грн.
Ароматоутворююча закваска LH 091 (Сакко)

Ароматоутворююча закваска LH 091 (Сакко)

Надає яскравий насичений смак сиру та прибирає кормовий присмак (на 200 л та 1000 л).
152 грн.
Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)

Lactobacillus helveticus надає сиру пряний та горіховий смак (на 100 і 500 л)
159 грн.
Показано з 1 по 12 із 12 (всього сторінок: 1)