Чистий штам болгарської палички на 50 л, 100 л та 1000 л

86 грн.
Є в наявності

Ароматообразующая закваска LB - це моновидова закваска, містить тільки болгарську паличку (чиста болгарська паличка), яка просто незамінна при виготовленні деяких видів сирів.

Закваска LB застосовується у виробництві йогурту та інших ферментованих молочних продуктів,  можна використовувати як додаткову при виробництві італійських сортів сиру, в тому числі Горгонзоли і Таледжіо, для виготовлення розсольних сирів, витяжних сирів типу Pasta Filato: Моцарелла, Сулугуа, Проволоне, напівтвердих і твердих сирів: Сусаненський, Пармезан, сири швейцарського типу Емменталь, Маасдам, Ліїдамер, сири отримані шляхом чеддеризації сирної маси

Склад: Lactobacillus delbruekii spp. bulgaricus

Вид закваски: 

Найближчі АНАЛОГИ: Термофільна закваска ТМ 81 (Даніско)

Розрахунок норми внесення закваски:

  1. Якщо ви придбали закваску на 100 л, то на упаковці буде вказано вагу та норму внесення на заданий об'єм молока.
  2. Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, яка містить 10 U (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 1000 л молока в домашніх умовах. На упаковці буде вказано вагу сухої плісняви. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока. Такий розрахунок необхідно робити щоразу, тому що кількість закваски ​​в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена ​​фагова альтернативністю партій). Обсяг молока, на який розрахований пакет, залишається незмінним. Точне зважування найкраще проводити на ювелірних вагах.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі. 
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 24 місяці.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: ALCE GROUP, Італія

У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Ще не було питань.

Заквасочні культури італійського виробника ALCE
Заквасочні культури італійського виробника ALCE
Привіт шановні покупці. Команда інтернет-магазину "ДОМАШНІЙ ГАСТРОН" рада вітати Вас!Сьогодні ми хочемо поділитися чудовою новиною! Тепер в Україні можна придбати легендарні заквасувальні культури італійського виробника ALCE. Корпорація ALCE GRO..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Почему не образуется сырный сгусток? Причины.
Получение сырного сгустка

Получение сырного сгустка

Один из немаловажный ..

Важность КИСЛОТНОСТИ МОЛОКА в сыроделии