Закваски Алче (ALCE) для сиру

Корпорація ALCE GROUP заснована в 1950 році в Італії. Корпорація займається розробкою широкого спектру заквасувальних культур для виробництва різних видів сирів та кисломолочних продуктів, пробіотичних культур та різних видів плісняви.

Заквасочні культури компанії «ALCE GROUP» (Італія) мають ряд переваг, а саме:

  • закваски прямого внесення, тобто відсутність процесу приготування виробничої закваски, що пов'язано з високою трудомісткістю, енерговитратами та ризиком втрати активності заквасок;
  • закваски не потребують попередньої активації;
  • забезпечення постійної рівноваги між штамами;
  • висока активність заквашувальних культур;
  • покращення аромату за допомогою спеціальних ароматоутворюючих структур;
  • відсутність постокиснення в кінцевому продукті, так званий, «стоп-ефект».


Закваска для ряжанки ST 30 (Алче)
Новинка

Закваска для ряжанки ST 30 (Алче)

Для густої ряжанки на 50 л, 100 л та 1000 л
75 грн.
Закваска для кисломолочного сиру та сметани STM 211 (Алче)

Закваска для кисломолочного сиру та сметани STM 211 (Алче)

Для м'яких ароматних сирів, творога та сметани (на 100 л та 1000 л)
94 грн.
Термофільна закваска для витяжних сирів МО 094 (Алче)

Термофільна закваска для витяжних сирів МО 094 (Алче)

Для сирів типу Pasta Filata: сулугуні, моцарелли та ін (на 100 л та 1000 л)
96 грн.
Мезофільна закваска MCL (Алче)
Новинка

Мезофільна закваска MCL (Алче)

Для ароматного домашнього сиру, м'якого та напівтвердого сиру (на 100 л та 1000 л)
98 грн.
Мезофільно-термофільна закваска DHC 10 (Алче)

Мезофільно-термофільна закваска DHC 10 (Алче)

Для напівтвердих та твердих сирів (на 100 л та 1000 л)
112 грн.
Пропіонові бактерії ALCE (Алче)

Пропіонові бактерії ALCE (Алче)

Для смаку, аромату та великих очків у сирах (на 200 л та 1000 л)
148 грн.
Показано з 1 по 6 із 6 (всього сторінок: 1)