Насичений смак, приємний аромат і нотки копченості
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0411
  • Артикул:
    100 % НАТУРАЛЬНА
  • Доступно:
    3 шт.

33 грн.
Є в наявності

Приправа для ковбаси «Сервелат» - це ретельно підібрана суміш спецій і прянощів, що надає готовому продукту насиченого смаку, приємного аромату та традиційних ноток копченості.

Ця приправа ідеально підходить для приготування традиційного сервелату в домашніх умовах, роблячи ковбасу ароматною, насиченою та смачною.

Для приготування «Сервелата» в домашніх умовах рекомендується суміш спецій додавати разом із нітритною сіллю перед ретельним перемішуванням фаршу.

Склад: коріандр, перець чилі, цибуля ріпчаста, перець чорний, цукор

  • Коріандр - робить смак насиченим і збалансованим
  • Перець чилі - додає пікантної гостроти
  • Цибуля ріпчаста - підсилює аромат і смак, надаючи пікантності
  • Чорний перець - для легкої гостроти
  • Цукор - пом'якшує смак і балансує спеції

Норма витрати: від 4 до 6 г на 1 кг сировини.

Основні характеристики:

  • зовнішній вигляд - сипучий порошок
  • колір - коричневий
  • смак - пряний
  • запах - властивий прянощам, що входять до складу суміші

Вага упаковки: 50 г 

ВАЖЛИВО! Суміш спецій для домашніх ковбас надійно запакована в пакет, що забезпечує вологонепроникність і світлонепроникність, і забезпечує тривалість зберігання сухого продукту. Пакет оснащений спеціальним струнним замком «зіпером», що дає змогу в процесі використання багаторазово його закривати, не допускаючи до продукту повітря, вологу та пил. 

Термін зберігання: 12 місяців за кімнатної температури і відносної вологості повітря не більше 75 %. Зберігати в закупореному вигляді.

Виробник: Україна

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Как набить колбасную оболочку без воздуха
Как правильно набить череву фаршем

Как правильно набить череву фаршем

Понятие "черева" родствен..

Применение ФОСФАТОВ в колбасном деле

Применение ФОСФАТОВ в колбасном деле

Для улучшения качества ко..

Как сделать колбаску сочной и безумно вкусной