Насичений смак, приємний аромат і нотки копченості
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0411
  • Артикул:
    100 % НАТУРАЛЬНА
  • Доступно:
    1 шт.

33 грн.
Є в наявності

Приправа для ковбаси «Сервелат» - це ретельно підібрана суміш спецій і прянощів, що надає готовому продукту насиченого смаку, приємного аромату та традиційних ноток копченості.

Ця приправа ідеально підходить для приготування традиційного сервелату в домашніх умовах, роблячи ковбасу ароматною, насиченою та смачною.

Для приготування «Сервелата» в домашніх умовах рекомендується суміш спецій додавати разом із нітритною сіллю перед ретельним перемішуванням фаршу.

Склад: коріандр, перець чилі, цибуля ріпчаста, перець чорний, цукор

  • Коріандр - робить смак насиченим і збалансованим
  • Перець чилі - додає пікантної гостроти
  • Цибуля ріпчаста - підсилює аромат і смак, надаючи пікантності
  • Чорний перець - для легкої гостроти
  • Цукор - пом'якшує смак і балансує спеції

Норма витрати: від 4 до 6 г на 1 кг сировини.

Основні характеристики:

  • зовнішній вигляд - сипучий порошок
  • колір - коричневий
  • смак - пряний
  • запах - властивий прянощам, що входять до складу суміші

Вага упаковки: 50 г 

ВАЖЛИВО! Суміш спецій для домашніх ковбас надійно запакована в пакет, що забезпечує вологонепроникність і світлонепроникність, і забезпечує тривалість зберігання сухого продукту. Пакет оснащений спеціальним струнним замком «зіпером», що дає змогу в процесі використання багаторазово його закривати, не допускаючи до продукту повітря, вологу та пил. 

Термін зберігання: 12 місяців за кімнатної температури і відносної вологості повітря не більше 75 %. Зберігати в закупореному вигляді.

Виробник: Україна

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Соєвий ізолят (соєвий ізольований білок)

Соєвий ізолят (соєвий ізольований білок)

Для зв'язування води та жиру
45 грн.

Рекомендуємо почитати

Как набить колбасную оболочку без воздуха
Как правильно набить череву фаршем

Как правильно набить череву фаршем

Понятие "черева" родствен..

Применение ФОСФАТОВ в колбасном деле

Применение ФОСФАТОВ в колбасном деле

Для улучшения качества ко..

Как сделать колбаску сочной и безумно вкусной