Для сардельок, напівкопчених, варено-копчених і сиров'ялених тонких ковбасок

144 грн.
Є в наявності

Колагенова оболонка для сардельок «БЕЛКОЗИН-advanced» - це їстівна оболонка, яка виготовлена з колагенових волокон, виділених в процесі обробки зі спилка шкур великої рогатої худоби.

Оболонка «БЕЛКОЗИН-advanced» калібром 32 мм призначена для виробництва сардельок з характерним клацанням при «укусі», напівкопчених, варено-копчених і сиров'ялених тонких ковбасок.

Колагенова оболонка перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистотою. Забезпечує стабільну форму ковбасних виробів при формуванні. Є паро- і газопроникною, що забезпечує проникнення в продукт ароматичних речовин при копченні, при цьому аромат виробів зберігається протягом усього терміну їх зберігання.

Колагенова оболонка для сардельок «БЕЛКОЗИН-advanced» калібром 32 мм представлена у вигляді гофрованої труби. Довжина оболонки в розтягнутому вигляді становить 15 м. Оболонка просочена спеціальним харчовим маслом, що захищає колаген від висушування і розтріскування.

Оболонка поставляється в герметичній упаковці, що захищає оболонку від висихання. Невикористану частину оболонки слід перекласти назад в пакет, в якому вона поставлялася, і щільно закрити замок на пакеті з метою забезпечення герметичності.

Рекомендації щодо застосування: перед набиванням оболонку не замочують. При необхідності можна занурити гофровану трубку на 1-2 секунди у воду при температурі 15-20 °С.

Термообробка: термообробку ковбасних виробів необхідно проводити за традиційною схемою, але слід пам'ятати, що при підвищенні температури обсмажування вище 75-80 ºС відбувається руйнування колагену, що призводить до розриву оболонки. З тієї ж причини початкова температура варіння не повинна перевищувати 65 - 70 ºС протягом перших 20 хвилин. Доварювання проводиться при температурі 75 °С - 80 °С.

Відразу після термообробки провести охолодження холодною водою до 25-30ºС в центрі батона.

Читайте в нашому БЛОЗі - «Все про колагенову оболонку: характеристика та особливості термообробки»

Основні характеристики:

  • діаметр оболонки - 32 мм
  • діаметр оболонки після наповнення - 34 мм
  • колір - безбарвна
  • тип оболонки - advanced (видає характерний клацання при «укусі»)
  • рекомендований розмір насадки - 15 мм
  • довжина - 15 м
  • фаршеємність - 0,52 - 0,54 кг фаршу на 1 м оболонки

Гільза з оболонкою складена навпіл без розриву цілісності гільзи, щоб знизити ризик пошкоджень при транспортуванні. Зберігати оболонку необхідно герметично закритою.

Термін зберігання: 12 місяців при температурі +10...+25ºС в герметичній упаковці. У разі транспортування оболонки в умовах низьких температур рекомендується витримати оболонку протягом 2-х діб при температурі 20±5°С не розкриваючи упаковки.

Виробник: «Белкозин», Україна

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Как выбрать качественную колбасу в магазине
Как правильно набить череву фаршем

Как правильно набить череву фаршем

Понятие "черева" родствен..

Выбор мяса для домашней колбасы

Выбор мяса для домашней колбасы

Выбор сырья является перв..