- Модель:0481
- Доступно:7 шт.
Колагенова оболонка для сардельок «БЕЛКОЗИН-advanced» - це їстівна оболонка, яка виготовлена з колагенових волокон, виділених в процесі обробки зі спилка шкур великої рогатої худоби.
Оболонка «БЕЛКОЗИН-advanced» калібром 32 мм призначена для виробництва сардельок з характерним клацанням при «укусі», напівкопчених, варено-копчених і сиров'ялених тонких ковбасок.
Колагенова оболонка перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистотою. Забезпечує стабільну форму ковбасних виробів при формуванні. Є паро- і газопроникною, що забезпечує проникнення в продукт ароматичних речовин при копченні, при цьому аромат виробів зберігається протягом усього терміну їх зберігання.
Колагенова оболонка для сардельок «БЕЛКОЗИН-advanced» калібром 32 мм представлена у вигляді гофрованої труби. Довжина оболонки в розтягнутому вигляді становить 15 м. Оболонка просочена спеціальним харчовим маслом, що захищає колаген від висушування і розтріскування.
Оболонка поставляється в герметичній упаковці, що захищає оболонку від висихання. Невикористану частину оболонки слід перекласти назад в пакет, в якому вона поставлялася, і щільно закрити замок на пакеті з метою забезпечення герметичності.
Рекомендації щодо застосування: перед набиванням оболонку не замочують. При необхідності можна занурити гофровану трубку на 1-2 секунди у воду при температурі 15-20 °С.
Термообробка: термообробку ковбасних виробів необхідно проводити за традиційною схемою, але слід пам'ятати, що при підвищенні температури обсмажування вище 75-80 ºС відбувається руйнування колагену, що призводить до розриву оболонки. З тієї ж причини початкова температура варіння не повинна перевищувати 65 - 70 ºС протягом перших 20 хвилин. Доварювання проводиться при температурі 75 °С - 80 °С.
Відразу після термообробки провести охолодження холодною водою до 25-30ºС в центрі батона.
Читайте в нашому БЛОЗі - «Все про колагенову оболонку: характеристика та особливості термообробки»
Основні характеристики:
- діаметр оболонки - 32 мм
- діаметр оболонки після наповнення - 34 мм
- колір - безбарвна
- тип оболонки - advanced (видає характерний клацання при «укусі»)
- рекомендований розмір насадки - 15 мм
- довжина - 15 м
- фаршеємність - 0,52 - 0,54 кг фаршу на 1 м оболонки
Гільза з оболонкою складена навпіл без розриву цілісності гільзи, щоб знизити ризик пошкоджень при транспортуванні. Зберігати оболонку необхідно герметично закритою.
Термін зберігання: 12 місяців при температурі +10...+25ºС в герметичній упаковці. У разі транспортування оболонки в умовах низьких температур рекомендується витримати оболонку протягом 2-х діб при температурі 20±5°С не розкриваючи упаковки.
Виробник: «Белкозин», Україна
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Как выбрать качественную колбасу в магазине
Как правильно выбрать кол..
Как правильно набить череву фаршем
Понятие "черева" родствен..
Выбор мяса для домашней колбасы
Выбор сырья является перв..
Все о КОЛЛАГЕНОВОЙ ОБОЛОЧКЕ: характеристика и особенности термообработки
Коллагеновые оболочки бли..






























































