Сичужна паста ягнят є кремоподібним рідким натуральним ферментним екстрактом, отриманим виключно зі шлунків відібраних ягнят-сосунків. Фермент у вигляді пасти є натуральним сичужним ферментом, що містить 80% хімозину і 20% пепсину. Композиційна рівновага між хімозином і пепсином є результатом природних процесів, що відбуваються в шлунку молодої тварини. Паста із сичуга ягнят містить не тільки хімозин з пепсином, а й велику кількість природної ліпази. Сири, приготовані з додаванням такої пасти, формують більш інтенсивний смак завдяки ліпазі, що саме входить до складу.
Такий фермент призначений для отримання першокласних сирів з витримкою, таких сирів як Пекорино Романо (Pecorino Pomano), Фіоре Сардо або "Квітка Сардинії" (Fiore Sardo), Пекорино Сардо (Pecorino Sardo). Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.
Сичужний фермент із молочних ягнят - це розчинна та очищена паста сичужного ферменту, є швидким і практичним продуктом для використання, оскільки не вимагає фільтрації перед використанням. Сичужна паста ягняти використовується для створення унікального і неповторного пряного аромату сиру. Текстура сиру із застосуванням сичужної пасти ягняти, стає істотно жирнішою і еластичнішою, а так само відбувається скорочення періоду дозрівання сирів у процесі їх виробництва.
Сичужна паста не містить консервантів, є інноваційною, тому що знаходиться в розчинному стані на відміну від традиційної сичужної пасти. Розчинний стан сичужного ферменту гарантує економію часу при приготуванні та фільтрації розчину. Натуральна паста-коагулянт здатна забезпечувати вихід готового сиру на 15% більше, ніж мікробіальні ферменти.
Особливості рідкої пасти ягнят у тому, що це кремообразная, каламутна рідина сірого кольору. Так як це натуральний продукт і не містить барвників, відбілювачів, ароматизаторів та інших добавок мікробного або генетичного походження, то в залежності від партії-вироблення, колір пасти може змінюватися, але це не впливає на його характеристики. Сичужна паста є 100% продуктом тваринного походження, тому МАЄ СПЕЦИФІЧНИЙ ЗАПАХ!
Склад: 80% хімозину, 20% пепсину
Коагулююча активність: 1:15.000±5%
Дозування: 15 - 25 грам пасти достатньо для переробки 100 літрів молока (рН молока 6,5)
Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)
Маса нетто: 100 гр
Спосіб застосування: компоненти продукту мають тенденцію природно розділятися під час зберігання, необхідно добре струшувати перед кожним використанням, щоб забезпечити оптимальне змішування продукту і ферментів, що містяться в ньому. Необхідно розвести необхідну кількість ферменту в нехлорованій воді в пропорції 1: 10, а потім додати в молоко. Приготовлений розчин сичужної пасти не потребує фільтрації і тому може додаватися безпосередньо в молоко.
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +8℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: ALCE INTERNATIONAL S.R.L, Італія.
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
В описании не нашла информации...
Спасибо!
Мітки: сичужний фермент, сичужна паста, сичужний фермент у вигляді пасти, хімозин, пепсин, сичужний фермент для сиру, закваска для сиру, паста сичужна ягняча, сичужний фермент Cuajos Caporal, caglio in pasta, коагулянт для сиру, паста