Для надання сиру яскравого пікантного смаку. На 500 л молока

225 грн.
Є в наявності

Сичужна паста ягнят є кремоподібним рідким натуральним ферментним екстрактом, отриманим виключно зі шлунків відібраних ягнят-сосунків. Фермент у вигляді пасти є натуральним сичужним ферментом, що містить 80% хімозину і 20% пепсину. Композиційна рівновага між хімозином і пепсином є результатом природних процесів, що відбуваються в шлунку молодої тварини. Паста із сичуга ягнят містить не тільки хімозин з пепсином, а й велику кількість природної ліпази. Сири, приготовані з додаванням такої пасти, формують більш інтенсивний смак завдяки ліпазі, що саме входить до складу.

Такий фермент призначений для отримання першокласних сирів з витримкою, таких сирів як Пекорино Романо (Pecorino Pomano), Фіоре Сардо або "Квітка Сардинії" (Fiore Sardo), Пекорино Сардо (Pecorino Sardo). Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.

Сичужний фермент із молочних ягнят - це розчинна та очищена паста сичужного ферменту, є швидким і практичним продуктом для використання, оскільки не вимагає фільтрації перед використанням. Сичужна паста ягняти використовується для створення унікального і неповторного пряного аромату сиру. Текстура сиру із застосуванням сичужної пасти ягняти, стає істотно жирнішою і еластичнішою, а так само відбувається скорочення періоду дозрівання сирів у процесі їх виробництва.

Сичужна паста не містить консервантів, є інноваційною, тому що знаходиться в розчинному стані на відміну від традиційної сичужної пасти. Розчинний стан сичужного ферменту гарантує економію часу при приготуванні та фільтрації розчину. Натуральна паста-коагулянт здатна забезпечувати вихід готового сиру на 15% більше, ніж мікробіальні ферменти.

Особливості рідкої пасти ягнят у тому, що це кремообразная, каламутна рідина сірого кольору. Так як це натуральний продукт і не містить барвників, відбілювачів, ароматизаторів та інших добавок мікробного або генетичного походження, то в залежності від партії-вироблення, колір пасти може змінюватися, але це не впливає на його характеристики. Сичужна паста є 100% продуктом тваринного походження, тому МАЄ СПЕЦИФІЧНИЙ ЗАПАХ!

Склад: 80% хімозину, 20% пепсину

Коагулююча активність: 1:15.000±5%

Дозування: 15 - 25 грам пасти достатньо для переробки 100 літрів молока (рН молока 6,5)

Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)

Маса нетто: 100 гр

Спосіб застосування: компоненти продукту мають тенденцію природно розділятися під час зберігання, необхідно добре струшувати перед кожним використанням, щоб забезпечити оптимальне змішування продукту і ферментів, що містяться в ньому. Необхідно розвести необхідну кількість ферменту в нехлорованій воді в пропорції 1: 10, а потім додати в молоко. Приготовлений розчин сичужної пасти не потребує фільтрації і тому може додаватися безпосередньо в молоко.

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +8℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: ALCE INTERNATIONAL S.R.L, Італія.

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Таміла / 02.02.2024
Підкажіть будь ласка, не знайшла інформації, скільки потрібно взяти пасти на 10 літрів молока
Администратор Светлана
Дозування: 15 - 25 грам пасти достатньо для переробки 100 літрів молока, тобто на 10 л молока необхідно 1,5 - 2,5 мл ферменту.
Елена / 08.05.2023
Подскажите пожалуйста, конечную дату пригодности, спасибо!
Администратор Светлана
На данный момент паста пригодна до 18 декабря 2023 года
Афродита / 04.12.2022
Как температура молока необходима ддя внесения фермента?
В описании не нашла информации...
Спасибо!
Администратор Светлана
Температура внесения фермента зависит от конкретной технологии сыра, в среднем составляет от 32 до 37 градусов.
Афродита / 28.11.2022
Подскажите пожалуйста, конечную дату пригодности, спасибо!
Администратор Светлана
Пригодна до 21.05.2023 г
Оксана / 27.12.2021
Подходит ли для сыров с плесенью?
Администратор Светлана
Сычужная паста ягнят подходит для всех видов сыров
Дуся / 06.11.2021
а можно узнать а в большем объеме до 5 тонн ? или нужно заказать
Администратор Светлана
Сычужная раста ягнят пока в маленьких упаковках для пробы. В дальнейшем планируются упаковки больших размеров.
Фета (рецепт приготування)
Фета (рецепт приготування)
Фета – це сир, який у всіх асоціюється із Грецією. Фета – найвідоміший у світі сорт свіжого сиру. Сир фета готується з овечого або козячого молока. Але існують варіанти і на коров’ячому молоці. Має білий або кремовий колір, приємний сирний запах і кр..

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Проведение теста на чистое отделение
Особенности мезофильных и термофильных заквасок
Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Свертывание молока в сыро..