Натуральний фермент для гарного виходу сиру

89 грн.
Є в наявності

Натуральний сичужний фермент "Бертело 530" - це французький фермент, що виробляється за традиційними технологіями з сичуга телят. Повільна мацерація шлунків телят призводить до екстракції амінокислот, невеликих пептидів і т. д., які позитивно впливають на сир у процесі його дозрівання. Даний фермент містить тільки пепсини та хімозини, які природним чином присутні в сичузі. Фермент "Бертело 530" дозволяє отримати якісні сири, одночасно збільшуючи вихід готового продукту (сиру).

Сичужний фермент "Бертело 530" особливо рекомендується для створення твердих сирів типу "пресовані сири з нагріванням і без нагрівання згустку". Його склад дозволяє збагачувати молоко амінокислотами і пептидами, що перешкоджає виникненню гіркоти в сирах із великим строком визрівання (понад 6 місяців).

Багато перевірених рецептів сирів  ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.

Склад:

  • хімозин - 85%
  • активний пепсин - 15%

Активність: 120 IMCU/ml

 

Середня доза внесення: 20-30 мл на 100 л молока або 2-3 мл на 10 л молока

Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Спосіб використання: нагрійте молоко до бажаної температури (оптимальна температура становить 36 - 40℃). Перед використанням рекомендується розвести 1 частину коагулянту у 5-15 частинах води. Вода для розведення повинна бути без хлору. Розведений коагулянт слід негайно додати до молока і перемішувати протягом 2-3 хвилин для рівномірного розподілу його в молоці.

Упаковка: флакон (ПЕТ)

Об'єм: 30 мл (у середньому вистачає для згортання 100 - 150 л молока), 100 мл (у середньому вистачає для згортання 330 - 500 л молока).

Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: Бертело (Berthelot, Франція)

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати