- ...
- Головна
- Ферменти для сиру
- Сичужний фермент
Рідкий сичужний фермент "Бертело 530" (Франція)
-
Рейтинг:
- Модель:0292
- Доступно:13 шт.
Натуральний сичужний фермент "Бертело 530" - це французький фермент, що виробляється за традиційними технологіями з сичуга телят. Повільна мацерація шлунків телят призводить до екстракції амінокислот, невеликих пептидів і т. д., які позитивно впливають на сир у процесі його дозрівання. Даний фермент містить тільки пепсини та хімозини, які природним чином присутні в сичузі. Фермент "Бертело 530" дозволяє отримати якісні сири, одночасно збільшуючи вихід готового продукту (сиру).
Сичужний фермент "Бертело 530" особливо рекомендується для створення твердих сирів типу "пресовані сири з нагріванням і без нагрівання згустку". Його склад дозволяє збагачувати молоко амінокислотами і пептидами, що перешкоджає виникненню гіркоти в сирах із великим строком визрівання (понад 6 місяців).
Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.
Склад:
- хімозин - 85%
- активний пепсин - 15%
Активність: 120 IMCU/ml
Середня доза внесення: 20-30 мл на 100 л молока або 2-3 мл на 10 л молока
Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб використання: нагрійте молоко до бажаної температури (оптимальна температура становить 36 - 40℃). Перед використанням рекомендується розвести 1 частину коагулянту у 5-15 частинах води. Вода для розведення повинна бути без хлору. Розведений коагулянт слід негайно додати до молока і перемішувати протягом 2-3 хвилин для рівномірного розподілу його в молоці.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Об'єм: 30 мл (у середньому вистачає для згортання 100 - 150 л молока), 100 мл (у середньому вистачає для згортання 330 - 500 л молока).
Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: Бертело (Berthelot, Франція)
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Ще не було питань.
Рекомендовані товари
АКЦІЯ! Набір «М'ЯКІ ТА КРЕМ-СИРИ» (філадельфія, маскарпоне, лабне, бринза, фета, халлумі) на 100 л
Каструля з нержавіючої сталі на 13 л зі скляною кришкою
АКЦИЯ! Прямокутна форма "Цегла" до 2 кг
Каструля з нержавіючої сталі на 19 л, кришка з нержавійки
Акція! Мезофільно-термофільна закваска Alp D (Даніско)
Рідкий сичужний фермент CLERICI 92/8 (Італія)
Мезофільно-термофільна закваска RSF 742/RSF 736 (Хансен)
MAYOZYME (МАЙОЗИМ) - рідкий лізоцим яєчного білку
АКЦІЯ! RIOCOBERT PLUS - антимікробне їстівне покриття для сиру
Мезофільно-термофільна закваска SU CASU (Даніско)
Форма для сиру Кроттен (Crottin) на 110 – 130 гр (D6 см, h12 см)
Термофільна закваска TH BR (Алче)
Форма для рикотти та сиру "Скуаквероне" на 300-400 г (D10,5 см, h8 см)
Ароматоутворююча закваска LEUCONOSTOC (Алче)
Мезофільно-термофільна закваска EM (Biochem Lactoferm)
Мезофільно-термофільна закваска MSY (Biochem Lactoferm)
Рекомендуємо почитати
Отличие микробиального молокосвертывающего препарата от натурального сычужного фермента
Поступает много вопро..