Натуральний фермент для гарного виходу сиру (30 мл та 100 мл)

89 грн.
Є в наявності

Натуральний сичужний фермент "Бертело 530" - це французький фермент, що виробляється за традиційними технологіями з сичуга телят. Повільна мацерація шлунків телят призводить до екстракції амінокислот, невеликих пептидів і т. д., які позитивно впливають на сир у процесі його дозрівання. Даний фермент містить тільки пепсини та хімозини, які природним чином присутні в сичузі. Фермент "Бертело 530" дозволяє отримати якісні сири, одночасно збільшуючи вихід готового продукту (сиру).

Сичужний фермент "Бертело 530" особливо рекомендується для створення твердих сирів типу "пресовані сири з нагріванням і без нагрівання згустку". Його склад дозволяє збагачувати молоко амінокислотами і пептидами, що перешкоджає виникненню гіркоти в сирах із великим строком визрівання (понад 6 місяців).

Багато перевірених рецептів сирів  ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.

Склад:

  • хімозин - 85%
  • активний пепсин - 15%

Активність: 120 IMCU/ml

 

Середня доза внесення: 20-30 мл на 100 л молока або 2-3 мл на 10 л молока

Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Спосіб використання: нагрійте молоко до бажаної температури (оптимальна температура становить 36 - 40℃). Перед використанням рекомендується розвести 1 частину коагулянту у 5-15 частинах води. Вода для розведення повинна бути без хлору. Розведений коагулянт слід негайно додати до молока і перемішувати протягом 2-3 хвилин для рівномірного розподілу його в молоці.

Упаковка: флакон (ПЕТ)

Об'єм: 30 мл (у середньому вистачає для згортання 100 - 150 л молока), 100 мл (у середньому вистачає для згортання 330 - 500 л молока).

Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: Бертело (Berthelot, Франція)

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Мітки: Рідкий сичужний фермент "Бертело 530", фермент Бертелло, фермент Berthelot, сичужний фермент "Ля Шевретт", фермент для козячого молока, хімозин, пепсин, сичужний фермент для сиру, закваска для сиру, купити сичужний фермент для козячого молока

Рекомендуємо почитати