Натуральна сичужна паста з молодих козенят на 120-160 л молока

122 грн. 114 грн.
Є в наявності

Сичужна козяча паста - це ексклюзивний і унікальний фермент у вигляді пасти з сичуга козенят. Сичужний фермент у пасті піддається найменшій переробці. Його виготовляють із засоленого і висушеного сичуга молочного козеня, вимоченого у воді.

Сичужна козяча паста рекомендується для використання при виробництві сирів, в яких потрібно зробити більш яскравий, пряний смак. У цьому ферменті міститься велика кількість ліполітичних ферментів, що розщеплюють жири. 

Сичужна паста є 100% продуктом тваринного походження, тому МАЄ СПЕЦИФІЧНИЙ ЗАПАХ!

Паста із сичуга козенят містить не тільки хімозин з пепсином, а й велику кількість природної ліпази. Сири, приготовані з додаванням такої пасти, формують більш інтенсивний смак завдяки ліпазі, що саме входить до складу. Такий фермент призначений для отримання першокласних сирів з витримкою: Проволоне, Качотта, Качокавалло, Гауда, Маасдам, Канестратто з коров'ячого молока або змішаного молока, де потрібен типовий пікантний смак. Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.

Сичужна паста не є недавнім відкриттям. Її коріння глибоко сягає традиції сироробства і збереглося до сьогодні, багато європейських сироробів і сьогодні працюють з цим продуктом, незважаючи на значну кількість промислових ферментів.

Переваги пасти перед сичужними ферментами:

  • прискорення дозрівання сиру,
  • яскравий букет та аромат сиру при дозріванні понад 3-х місяців,
  • відмінна текстура сира,
  • зберігається кремоподібність сиру,
  • збільшення виходу сиру на 15% порівняно з мікробіальними ферментами.

Склад: 80% хімозину, 20% пепсину

Коагулююча активність: 1:10.000±5%

Дозування: 30-40 г пасти достатньо для переробки 100 літрів молока (рН молока 6,5)

Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)

Маса нетто: 50 г (вистачає для згортання 120-160 л молока).

Рекомендації щодо розведення пасти: Зважте відповідну кількість сичужної пасти для потрібного об'єму молока. Пасту слід змішати з водою, придатною для споживання і не містить хлору, при температурі 18-24°C у співвідношенні 1:20.

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +8℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: ALCE INTERNATIONAL S.R.L, Італія.

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Алла / 28.04.2025
Скажите пожалуйста, подойдёт ли для брынзы и моцареллы этот фермент?
Администратор Светлана
Cычужная козья паста подходит для приготовления всех видов сыров
Афродита / 26.11.2022
Подскажите пожалуйста, конечную дату пригодности, спасибо!
Администратор Светлана
Пригодна до 27.05.2023 г
Фета (рецепт приготування)
Фета (рецепт приготування)
Фета – це сир, який у всіх асоціюється із Грецією. Фета – найвідоміший у світі сорт свіжого сиру. Сир фета готується з овечого або козячого молока. Але існують варіанти і на коров’ячому молоці. Має білий або кремовий колір, приємний сирний запах і кр..
Сент-Мор-де-Турен  (рецепт приготовления)
Сент-Мор-де-Турен (рецепт приготовления)
Сент-Мор-де-Турен (Сент-Мор) - один из знаменитой плеяды козьих сыров из французской долины Луары, названный так по имени маленькой коммуны, где он производится еще с 9 века н.э. Этот сыр имеет необычную форму полена, пронизанного посередине сол..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Фермент лактаза NOLA™ Fit 5500 для безлактозного молока

Фермент лактаза NOLA™ Fit 5500 для безлактозного молока

Для безлактозного гіпоалергенного молока та кисломолочних продуктів
178 грн.
Акція! Зелений барвник (хлорофілін водорозчинний)
87 грн.

Акція! Зелений барвник (хлорофілін водорозчинний)

Натуральний зелений барвник для сиру
77 грн.

Рекомендуємо почитати