- ...
- Головна
- Ферменти для сиру
- Сичужний фермент
Cичужна козяча паста (Італія)
-
Рейтинг:
- Модель:0208
- Доступно:15 шт.
Сичужна козяча паста - це ексклюзивний і унікальний фермент у вигляді пасти з сичуга козенят. Сичужний фермент у пасті піддається найменшій переробці. Його виготовляють із засоленого і висушеного сичуга молочного козеня, вимоченого у воді.
Сичужна козяча паста рекомендується для використання при виробництві сирів, в яких потрібно зробити більш яскравий, пряний смак. У цьому ферменті міститься велика кількість ліполітичних ферментів, що розщеплюють жири.
Сичужна паста є 100% продуктом тваринного походження, тому МАЄ СПЕЦИФІЧНИЙ ЗАПАХ!
Паста із сичуга козенят містить не тільки хімозин з пепсином, а й велику кількість природної ліпази. Сири, приготовані з додаванням такої пасти, формують більш інтенсивний смак завдяки ліпазі, що саме входить до складу. Такий фермент призначений для отримання першокласних сирів з витримкою: Проволоне, Качотта, Качокавалло, Гауда, Маасдам, Канестратто з коров'ячого молока або змішаного молока, де потрібен типовий пікантний смак. Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.
Сичужна паста не є недавнім відкриттям. Її коріння глибоко сягає традиції сироробства і збереглося до сьогодні, багато європейських сироробів і сьогодні працюють з цим продуктом, незважаючи на значну кількість промислових ферментів.
Переваги пасти перед сичужними ферментами:
- прискорення дозрівання сиру,
- яскравий букет та аромат сиру при дозріванні понад 3-х місяців,
- відмінна текстура сира,
- зберігається кремоподібність сиру,
- збільшення виходу сиру на 15% порівняно з мікробіальними ферментами.
Склад: 80% хімозину, 20% пепсину
Коагулююча активність: 1:10.000±5%
Дозування: 30-40 г пасти достатньо для переробки 100 літрів молока (рН молока 6,5)
Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)
Маса нетто: 50 г (вистачає для згортання 120-160 л молока).
Рекомендації щодо розведення пасти: Зважте відповідну кількість сичужної пасти для потрібного об'єму молока. Пасту слід змішати з водою, придатною для споживання і не містить хлору, при температурі 18-24°C у співвідношенні 1:20.
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +8℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: ALCE INTERNATIONAL S.R.L, Італія.
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.


Рекомендовані товари
Форма без дна "Камамбер" (D11,5 см, h13 см)
Вакуумний рифлений пакет в рулоні 28 см х 6 м
Форма-піраміда для сиру Валансе на 200 - 250 г (Австрія)
Ароматоутворююча закваска LH 100 (Даніско)
Термофільна закваска ТМ 81 (Даніско)
КЛЕРІЗІМА - лізоцим яєчного білку
Мезофільно-термофільна закваска RSF 742/RSF 736 (Хансен)
MAYOZYME (МАЙОЗИМ) - рідкий лізоцим яєчного білку
Мезофільно-термофільна закваска MOT 95 (Сакко)
Сичужна паста ягнят (Італія)
Термофільна ароматоутворююча закваска LH-B02 (Хансен)
Ароматоутворююча закваска LH 091 (Сакко)
Мезофільно-термофільна закваска DCC-260 (Хансен)
БАКТРІЛОН-А - засіб для дезінфекції поверхонь та продуктів
Мезофільно-термофільна закваска SU CASU (Даніско)
Соломка пластикова для сиру
Рідкий козячий фермент «Ля Шевретт» (Франція)
Пліснява Penicillium Album L1 (Пеніциліум Альбум)
Сичужна паста телят (Італія)
Ароматоутворююча закваска diacetylactis SD3C (Алче)
Мезофільно-термофільна закваска EM (Biochem Lactoferm)
Ви дивилися
Пліснява Penicillium Album L1 (Пеніциліум Альбум)
Рекомендуємо почитати
Отличие микробиального молокосвертывающего препарата от натурального сычужного фермента
Поступает много вопро..