- Доступно:10 шт.
Натуральний сичужний фермент "Ля Шевретт" виробляють у Франції із сичуга козенят за традиційними технологіями. Цей фермент містить тільки хімозини та пепсини, які природним чином присутні в сичузі.
Козячий фермент "Ля Шевретт" особливо рекомендується для сирів з козиного молока (сири лактики та м'які сири), але також підходить для всіх видів сирних технологій, включаючи коров'яче молоко. Застосування ферменту "Ля Шевретт" дозволяє отримувати ніжне, вершкове сирне тісто з автентичним смаком. У складі ферменту присутні амінокислоти та пептиди з натурального сичуга козенят, які збагачують молоко і надають сирам більш яскравого, пряного смаку.
На посилання ви можете підібрати мезофільну закваску для сирів групи ЛАКТИК.
Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.
Склад:
- хімозин - 90%
- активний пепсин - 10%
Активність: 55 IMCU/ml
Середня доза внесення залежить від виду сиру:
- для сирів лактик (Валансе, Нешатель, Кротен): 0,7 - 3,0 мл на 10 л молока (час утворення згустку 18 - 36 годин)
- для м'яких сирів (Камамбер, Брі): 6 – 12 мл на 10 л молока (час утворення згустку 1,5 – 3 години)
Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб використання: нагрійте молоко до бажаної температури (оптимальна температура становить 36 - 40℃). Перед використанням рекомендується розвести 1 частину коагулянту у 5-15 частинах води. Вода для розведення повинна бути без хлору. Розведений коагулянт слід негайно додати до молока і перемішувати протягом 2-3 хвилин для рівномірного розподілу його в молоці.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Об'єм: 30 мл , 100 мл
Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: Бертело (Berthelot, Франція)
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
1.Чи можна застосовувати цей фермент на коров'ячому молоці для приготування бринзи?
2. Для качотти?
3. Я використовую сухий сичужний фермент "натурал екстра". Якщо порівнювати козиний фермент і мій, що дає козиний на коров'ячому молоці?
Що стосується сичужного ферменту "Natural EXTRA", то у його складі найбільший вміст хімозину (95%), тому найкраще підходить для виробництва елітних сирів, що вимагають тривалої витримки.
Мітки: Рідкий козячий фермент "Ля Шевретт", фермент Бертело, фермент Berthelot, сичужний фермент "Ля Шевретт", фермент для козячого молока, хімозин, пепсин, сичужний фермент для сиру, закваска для сиру, купити сичужний фермент для козячого молока