- ...
- Головна
- Ферменти для сиру
- Сичужний фермент
Рідкий козячий фермент «Ля Шевретт» (Франція)
-
Рейтинг:
- Модель:0270
- Доступно:10 шт.
Натуральний сичужний фермент "Ля Шевретт" виробляють у Франції із сичуга козенят за традиційними технологіями. Цей фермент містить тільки хімозини та пепсини, які природним чином присутні в сичузі.
Козячий фермент "Ля Шевретт" особливо рекомендується для сирів з козиного молока (сири лактики та м'які сири), але також підходить для всіх видів сирних технологій, включаючи коров'яче молоко. Застосування ферменту "Ля Шевретт" дозволяє отримувати ніжне, вершкове сирне тісто з автентичним смаком. У складі ферменту присутні амінокислоти та пептиди з натурального сичуга козенят, які збагачують молоко і надають сирам більш яскравого, пряного смаку.
На посилання ви можете підібрати мезофільну закваску для сирів групи ЛАКТИК.
Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.
Склад:
- хімозин - 90%
- активний пепсин - 10%
Активність: 55 IMCU/ml
Середня доза внесення залежить від виду сиру:
- для сирів лактик (Валансе, Нешатель, Кротен): 0,7 - 3,0 мл на 10 л молока (час утворення згустку 18 - 36 годин)
- для м'яких сирів (Камамбер, Брі): 6 – 12 мл на 10 л молока (час утворення згустку 1,5 – 3 години)
Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб використання: нагрійте молоко до бажаної температури (оптимальна температура становить 36 - 40℃). Перед використанням рекомендується розвести 1 частину коагулянту у 5-15 частинах води. Вода для розведення повинна бути без хлору. Розведений коагулянт слід негайно додати до молока і перемішувати протягом 2-3 хвилин для рівномірного розподілу його в молоці.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Об'єм: 30 мл , 100 мл
Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: Бертело (Berthelot, Франція)
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Середня доза внесення залежить від виду сиру:
1) для сирів лактик (Валансе, Нешатель, Кротен): 0,7 - 3,0 мл на 10 л молока (час утворення згустку 18 - 36 годин)
2) для м'яких сирів (Камамбер, Брі): 6 – 12 мл на 10 л молока (час утворення згустку 1,5 – 3 години)
1.Чи можна застосовувати цей фермент на коров'ячому молоці для приготування бринзи?
2. Для качотти?
3. Я використовую сухий сичужний фермент "натурал екстра". Якщо порівнювати козиний фермент і мій, що дає козиний на коров'ячому молоці?
Що стосується сичужного ферменту "Natural EXTRA", то у його складі найбільший вміст хімозину (95%), тому найкраще підходить для виробництва елітних сирів, що вимагають тривалої витримки.

Рекомендовані товари
МЕЗОФІЛЬНА негазоутворююча закваска (Далтон)
АКЦІЯ! Набір «М'ЯКІ ТА КРЕМ-СИРИ» (філадельфія, маскарпоне, лабне, бринза, фета, халлумі) на 100 л
Форма-піраміда для сиру Валансе на 200 - 250 г (Австрія)
Біла пліснява Geotrichum Candidum GEO17 (Даніско)
Біла пліснява Penicillium Candidum HP 12 (Даніско)
Мезофільна закваска MА 11 (Даніско)
Дріжджі для сиру DH (Даніско)
Мезофільна закваска R-703 (Хансен)
АКЦІЯ! Cичужна козяча паста (Італія)
Соломка пластикова для сиру
Велика форма-піраміда для сиру на 500 г (h 13 см)
Форма без дна для сирів Сент-Мор та Бюш (D6 см, h20 см)
Прямокутна форма "Французька цеглинка" на 0,5 кг
Форма «Стаканчик» на 130-150 гр (D6 см, h12 см)
Папір двошаровий для сирів з білою пліснявою, 21 х 21 см
Пліснява Penicillium Album L1 (Пеніциліум Альбум)
Форма для сиру Кроттен (Crottin) на 110 – 130 гр (D6 см, h12 см)
Форма для рикотти та сиру "Скуаквероне" на 300-400 г (D10,5 см, h8 см)
Мезофільна закваска MSO (Biochem Lactoferm)
Біла пліснява Geotrichum Candidum FD GEO CH (Хансен)
Каструля з нержавіючої сталі на 10 л зі скляною кришкою
Ви дивилися
Коллагеновая оболочка ФАБИОС (Fabios) калибром 45 мм, 500 м
Рекомендуємо почитати
Отличие микробиального молокосвертывающего препарата от натурального сычужного фермента
Поступает много вопро..