- Доступно:40 шт.
Сичужний фермент "Natural EXTRA" - це натуральний продукт, екстрагований з чверті шлунків молодих телят, підходить для виготовлення будь-яких сортів сиру, у тому числі з високою температурою другого нагрівання, тривалим терміном дозрівання, білою і блакитною пліснявою. Фермент у складі містить високий вміст хімозину (95%), тому найкраще підходить для виробництва сирів, що вимагають тривалої витримки. Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.
Відмінними характеристиками сичужного ферменту "Natural EXTRA" є абсолютна цілісність ферментного комплексу та отримання максимального вихід сиру.
Склад:
- хімозин - 95%
- яловичий пепсин - 5%
Активність: 883 IMCU/мл
Середня доза внесення: 2,5 - 4,0 гр на 100 л молока або 0,25 - 0,40 гр на 10 л молока
Оптимальна температура сичужного зсідання: 37°C
Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання. Фермент являє собою порошок, колір якого варіюється від білого до коричневого, з характерним запахом. Так як це натуральний продукт, колір від партії до партії змінюється, але це не впливає на характеристики продукту.
Спосіб застосування:
- Підігрійте молоко до температури, необхідної для згортання відповідно до рецепту або технологічної карти. Зазвичай це 32-37℃ (така сама, як і температура внесення багатьох заквасок).
- Дозування - на 10 літрів молока потрібно 0,25 - 0,40 грама сухого сичужного ферменту "Natural EXTRA". Дозу ферменту необхідно розчинити в 10-50 частинах очищеної (не хлорованої) води.
- Розчинений фермент відразу ж додається до молока і перемішується протягом 2-3 хв для рівномірного розподілу його по всьому об'єму.
- Приготовлений розчин сичужного ферменту "Natural EXTRA" необхідно одразу використовувати. Його зберігання в рідкому вигляді не рекомендується!
Слід пам'ятати, що закваска, ліпаза і хлористий кальцій вносяться ДО внесення сичужного ферменту.
Для зручного дозування ферменту можете придбати мірну ложечку разом із таблицею дозування.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Маса нетто: 10 г у середньому вистачає для згортання 250 - 400 л молока.
Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +4 до +8℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: ALCE INTERNATIONAL S.R.L, Италия.
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Мітки: сичужний фермент, пепсин, фермент для сиру, сичужний фермент для сиру, закваска для сиру, пепсин для сиру, сичужний фермент Екстра, натуральний фермент, Caglio in PASTA di VITELLO, Caglio di VITELLO, фермент Екстра, фермент Extra