Максимальний вміст натурального хімозину. На 250-400 л молока

148 грн.
Є в наявності

Сичужний фермент "Natural EXTRA" - це натуральний продукт, екстрагований з чверті шлунків молодих телят, підходить для виготовлення будь-яких сортів сиру, у тому числі з високою температурою другого нагрівання, тривалим терміном дозрівання, білою і блакитною пліснявою. Фермент у складі містить високий вміст хімозину (95%), тому найкраще підходить для виробництва сирів, що вимагають тривалої витримки. Багато перевірених рецептів сирів ви знайдете в нашому КАТАЛОЗІ.

Відмінними характеристиками сичужного ферменту "Natural EXTRA" є абсолютна цілісність ферментного комплексу та отримання максимального вихід сиру.

Склад:

  • хімозин - 95%
  • яловичий пепсин - 5%

Активність: 883 IMCU/мл

Середня доза внесення: 2,5 - 4,0 гр на 100 л молока або 0,25 - 0,40 гр на 10 л молока

Оптимальна температура сичужного зсідання: 37°C

Тип ферменту: сичужний (за посиланням відкриються всі сичужні ферменти)

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.  Фермент являє собою порошок, колір якого варіюється від білого до коричневого, з характерним запахом. Так як це натуральний продукт, колір від партії до партії змінюється, але це не впливає на характеристики продукту.

Спосіб застосування:

  1. Підігрійте молоко до температури, необхідної для згортання відповідно до рецепту або технологічної карти. Зазвичай це 32-37℃ (така сама, як і температура внесення багатьох заквасок).
  2. Дозування - на 10 літрів молока потрібно 0,25 - 0,40 грама сухого сичужного ферменту "Natural EXTRA". Дозу ферменту необхідно розчинити в 10-50 частинах очищеної (не хлорованої) води.
  3. Розчинений фермент відразу ж додається до молока і перемішується протягом 2-3 хв для рівномірного розподілу його по всьому об'єму.
  4. Приготовлений розчин сичужного ферменту "Natural EXTRA" необхідно одразу використовувати. Його зберігання в рідкому вигляді не рекомендується!

Слід пам'ятати, що закваска, ліпаза і хлористий кальцій вносяться ДО внесення сичужного ферменту.

Для зручного дозування ферменту можете придбати мірну ложечку разом із таблицею дозування.

Упаковка: флакон (ПЕТ)

Маса нетто: 10 г у середньому вистачає для згортання 250 - 400 л молока.

Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +4 до +8℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: ALCE INTERNATIONAL S.R.L, Италия.

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Дмитро Миколайович / 20.08.2024
Рідкий фермент ROSSO 80/20, Активность: 210 IMCU/мл, а в цьому 883 , виходить цей краще відділяє, звертає сировину?
Администратор Светлана
Активність IMCU/мл показує кількість частин молока, що згортається однією частиною ферменту при температурі 32 °С протягом 40 хвилин. Практично, це більше свідчить про кількість додавання ферменту, тобто його концентрацію. За складом фермент із містом хімозина 80, пепсина 20 більше підходить до м'яких сирів, а фермент із вмістом хімозин/пепсин - 95/5 підходить для витриманних сирів.
Афродита / 26.11.2022
Подскажите пожалуйста, конечную дату пригодности, спасибо!
Администратор Светлана
Пригоден до 12.07.2023 г
Любовь / 10.11.2022
Получила свой заказ, всем довольна, но возникла проблема..... Пожалуйста, скажите как соблюсти температурный режим для хранения термофильной закваски ( в холодильнике тем-ра +2,),, и сычужный фермент Натурал Экстра ( в морозилке -22),,,ко всему теперь отключение эл.энергии 3 раза по 4 часа в сутки??????? Где что хранить чтоб это все не испортилось ? И еще-- можно ли магазинной минералкой Без газа растровять хлористый кальций ???? Очень необходимы Ваши рекомендации....Спасибо !
Администратор Светлана
Условия хранения: термофильную закваску для длительного использования необходимо хранить в морозилке; сычужный фермент замораживать нельзя, значит хранить в холодильнике. Незначительные колебания температуры хранения на качестве ингредиентов не будут отражаться. Хлористый кальций необходимо растворять обычной (не минеральной) водой.
Игорь / 01.11.2021
1. Сычужный фермент "ЭкстрА", когда будет? 2. Хочу заняться сыром для себя (полный новичек), есть вопросы. Как и с кем можно пообщаться? (Желательно, чтобы понимал в технологии сыроварения). Сайт по информации и ассортименту понравился.
Администратор Светлана
Сычужного фермента "Экстра" пока не будет, но есть много аналогов. Для консультации звоните по тел 050-962-82-58, 098-337-61-64
Мария / 03.04.2021
Здравствуйте, подскажите, а когда будет в наличии?
Администратор Светлана
В ближайшее время сычужного фермента "Экстра" не будет в продаже. В интернет-магазине "Домашний гастроном" огромный выбор ферментов, поэтому можно выбрать аналогичный.
Елена / 29.07.2020
Когда будет в наличии?
Администратор Светлана
После официального окончания карантина
Ольга / 03.08.2019
Если заказывать этот фермент сейчас, подскажите его срок годности. Спасибо.
Администратор Светлана
На сегодняшний день есть сычужный фермент "Экстра" датой изготовления апрель 2019 г. Годен до апреля 2020 г.
Дмитрий / 10.05.2019
Такой фермент подойдет для моцареллы?? Спасибо.
Администратор Светлана
Для моцареллы подходит любой фермент из представленных в каталоге интернет-магазина "Домашний гастроном".
Наталия / 06.02.2019
На какое количество молока и срок годности
Администратор Светлана
Одного флакона 10 гр хватит на 400 - 500 л молока. Дата изготовления: сентябрь 2018, годен до сентября 2019 г.

Рекомендовані товари

Мітки: сичужний фермент, пепсин, фермент для сиру, сичужний фермент для сиру, закваска для сиру, пепсин для сиру, сичужний фермент Екстра, натуральний фермент, Caglio in PASTA di VITELLO, Caglio di VITELLO, фермент Екстра, фермент Extra

Рекомендуємо почитати