Закваски для КИСЛОМОЛОЧНОГО СИРУ

Приготування кисломолочного сиру на заквасці

  1. Молоко (сире, пастерізоване або кип'ячене) необхідно довести до температури +37...40 °С.
  2. Додайте закваску в молоко, повільно і ретельно перемішайте.
  3. Залиште для сквашування. Загорніть ємність із молоком у великий рушник або ковдру, щоб зберегти тепло. Залишіть сквашуватися у теплому місці без потоків холодного повітря. Час сквашування 6-8 годин. 
  4. Перевірте готовність. Після закінчення часу сквашування переконайтеся, що продукт став густим. Якщо ні – дозвольте продовжити ферментацію ще 1-2 години та перевірте знову.
  5. Підігрів. Отриману кисломолочну основу для сиру підігрівайте в каструлі на маленькому вогні (краще водяній бані) протягом 30-40 хвилин при температурі 62 - 65 ° С.
  6. Зніміть каструлю з плити і дайте охолонути. Перелийте продукт у дренажний мішечок або тканину та підвісьте, щоб відокремити сироватку від сиру.


Мезофільна закваска для кисломолочного та м'якого сиру MCL (Алче)
ЧЕСНА ВАГА

Мезофільна закваска для кисломолочного та м'якого сиру MCL (Алче)

Для ароматного домашнього сиру, м'якого та напівтвердого сиру
43 грн.
Закваска для кисломолочного сиру та сметани STM 211 (Алче)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска для кисломолочного сиру та сметани STM 211 (Алче)

Для м'яких ароматних сирів, творога та сметани
75 грн.
Закваска СИР КИСЛОМОЛОЧНИЙ (Далтон)
ЧЕСНА ВАГА

Закваска СИР КИСЛОМОЛОЧНИЙ (Далтон)

Закваска для приготування кисломолочного сиру
75 грн.
Мезофільна закваска для кисломолочного сиру Probat 222 (Даніско)
Хіт ЧЕСНА ВАГА

Мезофільна закваска для кисломолочного сиру Probat 222 (Даніско)

Для виробництва ароматного сиру, м'якого та напівтвердого сиру
126 грн.
Мезофільно-термофільна закваска для кисломолочного сиру ХМТ-3 (Хансен)
ЧЕСНА ВАГА

Мезофільно-термофільна закваска для кисломолочного сиру ХМТ-3 (Хансен)

Для домашнього сиру з дуже швидкою ферментацією
174 грн.
Показано з 1 по 5 із 5 (всього сторінок: 1)