Нейлоновий мішечок розміром 30 х 45 см
125 грн.
Є в наявності

Дренажний мішечок - незамінна річ, призначений для відділення твердої маси (віджиму сирного зерна або сиру) від молочної сироватки. Застосовувати можна як для виробництва кисломолочного сиру в домашніх умовах, для приготування деяких видів сиру, наприклад, рікотти, лабне, крем-сирів, для фільтрації грецького йогурту, для фільтрації соєвого та горіхового молочка, для відокремлення рідини від макухи та інших твердих складових, для фільтрації соків та вина.

Матеріал дренажного мішка – нейлон. Нейлон - це 100% синтетична тканина, що не піддається впливу різних мікроорганізмів, грибків і бактерій. Мішки з нейлону швидко і легко стираються, добре пропускають рідину, яка не вбирається в волокна тканини. Нейлон безпечно використовувати для будь-яких харчових продуктів.

Переваги нейлонових мішків:

  • дрібнопориста структура тканини забезпечує максимально економічне приготування продуктів - тепер жодна крапля твердої субстанції не просочиться повз і не втече в раковину, тоді як сироватка спокійно стікатиме вниз. Вихід готового продукту зростає на 10-20%!
  • мішок з нейлону легко очищається від залишків сиру або сиру - просто промийте його проточною водою з милом або миючим засобом, і він знову готовий до роботи.
  • мішок обладнаний міцним шнурком, що стягує, за який його можна легко підвісити для стікання сироватки в зручному вам місці.

Нейлоновий мішечок виготовлений з якісної тканини з подвійним простроченням швів, що забезпечує виробу відмінну міцність та довговічність.

Увага! Нейлонові мішки використовують вивернутими навиворіт! У такому вигляді залишки сирного чи сирного зерна не забиваються у шви, і мішок миється ще простіше та швидше!

Основні характеристики:

  • матеріал - нейлон
  • щільність - 200 меш
  • розмір: 30 х 45 см

Виробник: Україна

Перед застосуванням нейлоновий мішечок необхідно випрати.

Ще не було питань.

ГРЕЧЕСКИЙ ЙОГУРТ на закваске
ГРЕЧЕСКИЙ ЙОГУРТ на закваске
Греческий йогурт - это тип йогурта, профильтрованного через несколько слоев марли или лавсановую салфетку с целью устранения сыворотки, что придаёт среднюю консистенцию между йогуртом и творогом, сохраняя характерный кислый вкус йогурта. По..

Рекомендовані товари

Мітки: Дренажний мішечок для сиру, нейлоновий мішок для сиру, лавсановий мішок для віджиму, мішок для віджиму, нейлон для віджиму, лавсан молочний, дренажний мішок, мішки лавсанові, дренажний мішок для сиру

Рекомендуємо почитати

Выбор молока для сыроделия

Выбор молока для сыроделия

Основной ингредиент в..

Что необходимо для домашнего сыроделия
КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ  ВЫХОД СЫРА ?

КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ ВЫХОД СЫРА ?

Количество сыра, кото..

Производство ТВОРОГА разными способами