Для витяжних сирів типу Pasta Filato (від 200 л до 5000 л)
  • Рейтинг:
  • Доступно:
    11 шт.
  • Кислотоутворювальна здатність:
    высокая

162 грн.
Є в наявності

Термофільна закваска STAR 22 є концентрованою сумішшю Streptococcus salivarius subsp.thermophilus strains з високою кислотоутворювальною здатністю, особливо добре використовується в приготуванні витяжних сирів групи Pasta Filata (Паста Філата): Моцарелла, Сулугуні, Качокавалло, Pizza Cheese (Pizza Cheese) , Буратта та ін

Склад: Streptococcus salivarius subsp. thermophilus strains

Рекомендоване дозування:

  • сири - 2,5 - 5,0 DCU на 100 л молока, що переробляється

Вид закваски: термофільна (за посиланням відкриються всі термофільні закваски).

Найближчі АНАЛОГИ: термофільна закваска (ALCE)

 

Розрахунок норми внесення закваски:

  1. Якщо ви придбали закваску на 200 л, то на упаковці буде вказана вага. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока.
  2. Якщо ви придбали оригінальний пакет закваски, що містить 125 DCU (кількість одиниць активності), то цієї кількості вистачить на переробку 2500-5000 л молока в домашніх умовах. На упаковці буде вказано вагу сухої закваски. Норму внесення можна вирахувати пропорційно до вашого обсягу молока. Такий розрахунок необхідно робити щоразу, тому що кількість закваски ​​в упаковці може змінюватися від партії до партії (обумовлена ​​фагова альтернативністю партій). Обсяг молока, на який розрахований пакет, залишається незмінним. Точне зважування найкраще проводити на ювелірних вагах.

Рекомендації щодо застосування:

  1. Якщо зберігання закваски здійснюється за негативної температури, перед розкриттям пакет необхідно витримати при кімнатній температурі 20-30 хвилин. Інакше це може вплинути на активність і дію культур.
  2. Перед застосуванням закваски необхідно переконатися в тому, що культура в пакеті знаходиться в розсипчастій порошкоподібній формі.
  3. Додавати прямо в молоко, що переробляється. Не допускати утворення піни та попадання повітря в молоко. Розсипати необхідну кількість закваски поверхнею нагрітого до потрібної температури молока, почекати 2-3 хвилини, щоб закваска ввібралася і потім перемішати.
  4. Залишити молоко сквашуватися на термін, що рекомендується в рецепті.

Зберігання: при температурі -18ºС. Термін зберігання 18 місяців.

Умови транспортування: культура упакована в герметичну упаковку, що виключає контакт із будь-яким природним середовищем. Тому короткочасне порушення умов зберігання (транспортування при кімнатній температурі) терміном до 2х тижнів не впливає на активність штаму.

Виробник: Danisco France SAS (Франція)

У тому випадку, якщо ви розкрили пакет і не використовували його до кінця, то пакет необхідно герметично закрити або пересипати його в пробірки і зберігати в морозильному відділенні холодильника при температурі -18°С.

УВАГА! При роботі з бактеріальними концентратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Олена / 31.03.2024
Доброго дня. Скільки грам закваски треба на 100 літрів коров'ячого молока, для приготування Сулугуні?
Администратор Светлана
Для витяжного сиру необхідно 2,5 г на 100 л молока
Страчателла (рецепт приготування)
Страчателла (рецепт приготування)
Сир Страчателла являє собою сирні пасма, які знаходяться під солонуватими густими вершками. Цей сорт вважається справжнім делікатесом, з якого, в основному, виготовляють популярне морозиво – страчателла.Продукт являє собою молодий сир білого кольору ..

Рекомендовані товари

Мітки: термофільна закваска, закваска для йогурту, йогурт, моцарелла, сулугуні, буратта, качотта, закваски Даниско, паста філато, пармезан, маасдам, косичка

Рекомендуємо почитати

Способы соления сыра

Способы соления сыра

Соление - важный этап..

АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

АКТИВНАЯ и ТИТРУЕМАЯ кислотность молока

Активная кислотность выра..