Антиокислювач і стабілізатор кольору

35 грн.
Є в наявності

Аскорбінову кислоту (аскорбінка, вітамін С, Е300) використовують у ковбасному виробництві для того, щоб стабілізувати червоний колір, який м'ясу надає нітритна сіль. Якщо ще простіше, то відрізана скибочка або батон на зрізі зберігає колір саме тому, що у фарш було додано аскорбінку.

Сфера застосування: виробництво м'ясних виробів

Аскорбінова кислота є антиокислювачем, тому сприяє більш тривалому зберіганню ковбасних делікатесів. Аскорбінову кислоту або її солі можна зустріти в складі багатьох продуктів, особливо в м'ясних, у ковбасних виробах. Ця добавка запобігає псуванню продукту від окислення - взаємодії з киснем. Аскорбінова кислота збільшує термін зберігання продуктів у кілька разів, дає змогу на третину знизити кількість нітритів і нітратів, необхідних у м'ясних виробах. Вона забезпечує стійкий і рівномірний посол, прискорює процес консервування, уповільнює утворення метміоглобіну на поверхні м'яса. Служить для стабілізації кольору свіжого м'яса та м'ясних продуктів.

Склад: Е 300 - аскорбінова кислота.

Рекомендації щодо застосування: рекомендується вносити на початкових етапах фаршескладання. Застосування аскорбінової кислоти не потребує спеціальної підготовки та зміни технологічного процесу виробництва. Препарат простий і зручний у застосуванні. 

Норма витрати: 0,3 - 0,5 гр на 1 кг фаршу.

Основні характеристики:

  • зовнішній вигляд - порошок білого кольору
  • вага - 50 гр
  • термін зберігання - 36 місяців у сухому прохолодному місці
  • не містить ГМО

ВАЖЛИВО! Аскорбінова кислота надійно упакована в пакет, що забезпечує вологонепроникність і забезпечує тривалість зберігання сухого продукту. Пакет оснащений спеціальним струнним замком «зіпером», що дає змогу в процесі використання багаторазово його закривати, не допускаючи до продукту повітря, вологу та пил. 

Країна-виробник: Польща

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Форма для сиру Качотта до 1 кг (D14,5 см, h7 см)

Форма для сиру Качотта до 1 кг (D14,5 см, h7 см)

Для сиру Качотта, м'яких і сирів із пліснявою
45 грн.

Рекомендуємо почитати

Закал колбасы: причины образования и способы устранения
Выбор мяса для домашней колбасы

Выбор мяса для домашней колбасы

Выбор сырья является перв..