Прибирає первинні ознаки псування м'яса

59 грн.
Є в наявності

Освіжувач м'яса «Фреш міт» - це спеціальний продукт, призначений для поліпшення зовнішнього вигляду, запаху та загального стану м'яса, особливо якщо воно почало втрачати свою свіжість, але ще не зіпсувалося. Завдяки своїм бактерицидним властивостям «Фреш міт» дає змогу прибрати первинні ознаки псування на поверхні м'яса. 

Для підтримання товарного вигляду і для збільшення термінів зберігання свіжого м'яса «Фреш міт» часто використовують у м'ясній промисловості, на ринках, на підприємствах ресторанного господарства, у м'ясних крамницях, на фермах і домашніх господарствах.

Особливо актуальне використання освіжувача м'яса в період відключення електрики! Підходить для всіх видів м'яса. 

Призначення освіжувача м'яса:

  1. Видалення неприємних запахів. Допомагає усунути легкий запах, який може з'явитися при тривалому зберіганні м'яса.
  2. Збереження або відновлення кольору. Надає м'ясу свіжого вигляду, роблячи його більш привабливим.
  3. Поліпшення текстури. Може зробити м'ясо більш щільним або соковитим на вигляд.

Склад: декстроза, сіль кухонна, регулятори кислотності (діацетат натрію Е261, лимонна кислота Е330, винна кислота Е334, аскорбінова кислота Е300), антизлежувач Е551. 

Норма витрати: 2-3% або 20-30 гр на 1 л води. 

Рекомендації до застосування: розчинити освіжувач м'яса «Фреш міт» у чистій воді. Занурити м'ясо в приготований розчин. Витримувати м'ясо в розчині 10-30 хвилин. Після обробки рекомендується промити м'ясо чистою водою, щоб видалити залишки освіжувача. Після використання освіжувача м'ясо можна відразу готувати або зберігати в холодильнику.

Увага! Освіжувач не виправить зіпсоване м'ясо, його застосування обмежене тільки м'ясом, яке ще безпечне для вживання.

Основні характеристики:

  • Зовнішній вигляд: порошок
  • Колір: світло-жовтий
  • Запах: нейтральний
  • Смак: кислий
  • Вага: 100 гр

Термін придатності: 24 місяці в сухому прохолодному приміщенні.

Країна походження: Швейцарія

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Мезофільно-термофільна закваска SU CASU (Даніско)

Мезофільно-термофільна закваска SU CASU (Даніско)

Для твердих та супер твердих сирів тривалої витримки
159 грн.
Мезофільна закваска MА 11 (Даніско)

Мезофільна закваска MА 11 (Даніско)

Для сирів групи Лактик та напівтвердих із закритою структурою
98 грн.

Рекомендуємо почитати

Виды оболочек для колбас и сосисок

Виды оболочек для колбас и сосисок

Оболочки необходимы для п..

Дефекты колбасных изделий

Дефекты колбасных изделий

Дефекты колбасных изделий..

Выбор мяса для домашней колбасы

Выбор мяса для домашней колбасы

Выбор сырья является перв..