Хмелі-сунелі (слово "хмелі" перекладається як "аромат", "сунелі" - "приправа". Якщо перекласти це словосполучення з грузинської мови, воно означає - "ароматні сушені трави") - це ароматна приправа, що складається з висушених і дрібно подрібнених прянощів. Традиційно використовується на території Закавказзя, головним чином у грузинській кухні.
Склад: лавровий лист, петрушка, коріандр, пажитник, майоран, фенхель, кріп, уцхо сунелі.
Норма внесення: 5 – 7 гр на 2,5 – 3 кг продукту
Хмелі сунелі – це унікальна пряна суміш, що добре поєднується з овочами, бобовими, злаками, грибами, продуктами із сої та листовими салатами. Її додають у перші та другі страви, соуси та заправки для салатів. Вона ідеально підходить до баранини, курки, яловичини, риби, страв з рису - від закусок та супів до плову, рагу та несолодкої випічки.
Основні характеристики:
- зовнішній вигляд: сухі подрібнені трави
- термін зберігання: 24 місяці за кімнатної температури.
- вага: 50 г
Країна-виробник: Україна
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Приспособления для натягивания сетки на рулеты
Все мясные деликатесы: ру..
Правила приготовления колбасного фарша для сыровяленой и сырокопчёной колбасы
Колбасы разделяются на ко..
Ошибки при изготовлении сырокопченой и сыровяленой колбасы
Если вы решили самостояте..
Выбор мяса для домашней колбасы
Выбор сырья является перв..