- ...
- Головна
- ДЛЯ КОВБАСИ
- Інгредієнти для ковбас
- Спеції та прянощі
Пажитник мелений (Чаман)
Популярний у ковбасній справі
-
Рейтинг:
- Модель:0159
- Доступно:4 шт.
Пажитник (хельба, шамбала, фенугрек, чаман) - це спеція, що має яскравий аромат і широко використовується в кулінарії, особливо при виготовленні ковбасних виробів.
Пажитник є основним інгредієнтом загальновідомої суміші приправ «карі», «чатні», незамінний при виготовленні сиров'яленої ковбаси суджук (чужук) і бастурми. У нашій країні користується підвищеним попитом, насамперед при виготовленні бастурми. Дуже гарний він у поєднанні з кардамоном, коріандром, паприкою, кмином, зірою, гвоздикою, мускатним горіхом, м'ятою.
Основні характеристики:
- склад: мелене насіння пажитника
- колір: коричнево-жовтий
- зовнішній вигляд: однорідний порошок
- термін зберігання: 24 місяці за кімнатної температури.
- вага: 100 г
Виробник: Індія
Ще не було питань.
Рекомендовані товари
Коллагеновая оболочка БЕЛКОЗИН-универсальный калибром 35 мм
Для сыровяленных колбас из мяса птицы "Янтарная", "Курхан" и из конины "Махан"
18 Коллагеновая оболочка БЕЛКОЗИН-универсальный калибром 40 мм
Для сыровяленой, сырокопченой, варено-копченой, полукопченой и вареной колбасы
10 Суміш спецій «МИСЛИВСЬКІ КОВБАСКИ»
Класична суміш спецій для мисливських ковбасок
11 Ви дивилися
Папір для сиру Silidor 40х60 см
Папір для зберігання та дозрівання сиру з пліснявою
42 Рекомендуємо почитати
Правила приготовления колбасного фарша для сыровяленой и сырокопчёной колбасы
Колбасы разделяются на ко..