Популярний у ковбасній справі

42 грн.
Є в наявності

Пажитник (хельба, шамбала, фенугрек, чаман) - це спеція, що має яскравий аромат і широко використовується в кулінарії, особливо при виготовленні ковбасних виробів.

Пажитник є основним інгредієнтом загальновідомої суміші приправ «карі», «чатні», незамінний при виготовленні сиров'яленої ковбаси суджук (чужук) і бастурми. У нашій країні користується підвищеним попитом, насамперед при виготовленні бастурми. Дуже гарний він у поєднанні з кардамоном, коріандром, паприкою, кмином, зірою, гвоздикою, мускатним горіхом, м'ятою.

Основні характеристики: 

  • склад: мелене насіння пажитника
  • колір: коричнево-жовтий 
  • зовнішній вигляд: однорідний порошок
  • термін зберігання: 24 місяці за кімнатної температури.
  • вага: 100 г 

Виробник: Індія

Ще не було питань.

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Папір для сиру Silidor 40х60 см

Папір для сиру Silidor 40х60 см

Папір для зберігання та дозрівання сиру з пліснявою
38 грн.

Рекомендуємо почитати

Применение мокросоленых свиных мочевых пузырей
Выбор мяса для домашней колбасы

Выбор мяса для домашней колбасы

Выбор сырья является перв..

Как сделать колбаску сочной и безумно вкусной