- Модель:0409
- Артикул:100 % НАТУРАЛЬНА
- Доступно:15 шт.
«Мисливські ковбаски» - один із популярних сортів напівкопчених ковбас екстра-класу, рецептура якого була розроблена ще в СРСР у середині 30-х років ХХ століття. Напівкопчені ковбаски - демократичний сорт ковбас, вони практичні, їх беруть із собою в дорогу, вони мають чудовий вигляд на святковому столі. Від інших напівкопчених ковбас «Мисливські ковбаски» вигідно відрізняє нетрадиційний вигляд ковбасок розміром із сосиску.
Напівкопчені ковбаски «Мисливські» можна приготувати в домашніх умовах. Суміш спецій «Мисливські ковбаски» спеціально розроблена для приготування цього м'ясного делікатесу і містить весь необхідний набір прянощів. При дотриманні технологічних норм результат гарантований - ковбаса вийде пружною, соковитою, з гарним кольором і ароматом, характерним тільки цьому сорту ковбаси.
Крім того, цю суміш спецій можна використовувати і в інших рецептах варено-копчених і напівкопчених ковбас.
Для приготування "Мисливських ковбасок" в домашніх умовах рекомендується суміш спецій додавати разом із нітритною сіллю перед ретельним перемішуванням фаршу.
Склад: декстроза, перець чорний, часник, перець білий, мускатний горіх, перець духмяний
Норма витрати: від 2,5 до 3,5 г на 1 кг сировини.
Основні характеристики:
- зовнішній вигляд - сипучий порошок
- колір - світло-коричневий
- смак - пряний
- запах - властивий прянощам, що входять до складу суміші
Вага упаковки: 50 г
ВАЖЛИВО! Суміш спецій для домашніх ковбас надійно запакована в пакет, що забезпечує вологонепроникність і світлонепроникність, і забезпечує тривалість зберігання сухого продукту. Пакет оснащений спеціальним струнним замком «зіпером», що дає змогу в процесі використання багаторазово його закривати, не допускаючи до продукту повітря, вологу та пил.
Термін зберігання: 12 місяців за кімнатної температури і відносної вологості повітря не більше 75 %. Зберігати в закупореному вигляді.
Виробник: Україна
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Как набить колбасную оболочку без воздуха
Одним из важных этапов пр..
Ошибки при изготовлении сырокопченой и сыровяленой колбасы
Если вы решили самостояте..
Закал колбасы: причины образования и способы устранения
При производстве полукопч..
Выбор мяса для домашней колбасы
Выбор сырья является перв..