- Модель:0410
- Артикул:100 % НАТУРАЛЬНА
- Доступно:15 шт.
Краківська ковбаса - це традиційна польська копчено-варена ковбаса, відома своїм щільним фаршем, насиченим смаком і ароматом спецій. Вона отримала назву на честь міста Краків і користується популярністю не тільки в Польщі, а й за її межами. Цей вид ковбаси є одним із найпопулярніших м'ясних делікатесів у польській кухні та часто використовується як закуска до пива.
Приправа для ковбаси «Краківська» - це ретельно збалансована суміш спецій, яка надає ковбасі насиченого пряного смаку, традиційного аромату та легкої гостроти. Вона ідеально підходить для приготування класичної краківської ковбаси з характерними нотками копченості та спецій.
Склад: часник, перець чорний, перець духмяний, мускатний горіх, цукор, декстроза (глюкоза).
- Часник - підсилює м'ясний смак і робить його більш пікантним
- Чорний перець - додає легкої гостроти та глибини смаку
- Дяхмяний перець - додає теплого, насиченого аромату
- Мускатний горіх - додає легкі солодкувато-пряні нотки
- Цукор - балансує смак спецій
- Декстроза (глюкоза) - надає ковбасі м'якої солодкості, яка балансує смак спецій і солі.
Норма витрати: від 3 до 5 г на 1 кг сировини.
Основні характеристики:
- зовнішній вигляд - сипучий порошок
- колір - коричневий
- смак - пряний
- запах - властивий прянощам, що входять до складу суміші
Вага упаковки: 50 г
ВАЖЛИВО! Суміш спецій для домашніх ковбас надійно запакована в пакет, що забезпечує вологонепроникність і світлонепроникність, і забезпечує тривалість зберігання сухого продукту. Пакет оснащений спеціальним струнним замком «зіпером», що дає змогу в процесі використання багаторазово його закривати, не допускаючи до продукту повітря, вологу та пил.
Термін зберігання: 12 місяців за кімнатної температури і відносної вологості повітря не більше 75 %. Зберігати в закупореному вигляді.
Виробник: Україна
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Вязка колбас шпагатом в кольцо
Многие думают, что для из..
Как набить колбасную оболочку без воздуха
Одним из важных этапов пр..
Как правильно набить череву фаршем
Понятие "черева" родствен..
Как сделать колбаску сочной и безумно вкусной
Для приготовления вкусной..