Справжній автентичний смак і аромат краківської ковбаси
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0410
  • Артикул:
    100 % НАТУРАЛЬНА
  • Доступно:
    15 шт.

39 грн.
Є в наявності

Краківська ковбаса - це традиційна польська копчено-варена ковбаса, відома своїм щільним фаршем, насиченим смаком і ароматом спецій. Вона отримала назву на честь міста Краків і користується популярністю не тільки в Польщі, а й за її межами. Цей вид ковбаси є одним із найпопулярніших м'ясних делікатесів у польській кухні та часто використовується як закуска до пива.

Приправа для ковбаси «Краківська» - це ретельно збалансована суміш спецій, яка надає ковбасі насиченого пряного смаку, традиційного аромату та легкої гостроти. Вона ідеально підходить для приготування класичної краківської ковбаси з характерними нотками копченості та спецій.

Склад: часник, перець чорний, перець духмяний, мускатний горіх, цукор, декстроза (глюкоза).

  • Часник - підсилює м'ясний смак і робить його більш пікантним
  • Чорний перець - додає легкої гостроти та глибини смаку
  • Дяхмяний перець - додає теплого, насиченого аромату
  • Мускатний горіх - додає легкі солодкувато-пряні нотки
  • Цукор - балансує смак спецій
  • Декстроза (глюкоза) - надає ковбасі м'якої солодкості, яка балансує смак спецій і солі. 

Норма витрати: від 3 до 5 г на 1 кг сировини.

Основні характеристики:

  • зовнішній вигляд - сипучий порошок
  • колір - коричневий
  • смак - пряний
  • запах - властивий прянощам, що входять до складу суміші

Вага упаковки: 50 г 

ВАЖЛИВО! Суміш спецій для домашніх ковбас надійно запакована в пакет, що забезпечує вологонепроникність і світлонепроникність, і забезпечує тривалість зберігання сухого продукту. Пакет оснащений спеціальним струнним замком «зіпером», що дає змогу в процесі використання багаторазово його закривати, не допускаючи до продукту повітря, вологу та пил. 

Термін зберігання: 12 місяців за кімнатної температури і відносної вологості повітря не більше 75 %. Зберігати в закупореному вигляді.

Виробник: Україна

Ще не було питань.

..
..
..
..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Закваска для айрану та кефіру KEFIR SP 41 (Алче)

Закваска для айрану та кефіру KEFIR SP 41 (Алче)

Для айрану та густого кефіру
82 грн.

Рекомендуємо почитати

Вязка колбас шпагатом в кольцо

Вязка колбас шпагатом в кольцо

Многие думают, что для из..

Как набить колбасную оболочку без воздуха
Как правильно набить череву фаршем

Как правильно набить череву фаршем

Понятие "черева" родствен..

Как сделать колбаску сочной и безумно вкусной