Справжній автентичний смак і аромат краківської ковбаси
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0410
  • Артикул:
    100 % НАТУРАЛЬНА
  • Доступно:
    12 шт.

39 грн.
Є в наявності

Краківська ковбаса - це традиційна польська копчено-варена ковбаса, відома своїм щільним фаршем, насиченим смаком і ароматом спецій. Вона отримала назву на честь міста Краків і користується популярністю не тільки в Польщі, а й за її межами. Цей вид ковбаси є одним із найпопулярніших м'ясних делікатесів у польській кухні та часто використовується як закуска до пива.

Приправа для ковбаси «Краківська» - це ретельно збалансована суміш спецій, яка надає ковбасі насиченого пряного смаку, традиційного аромату та легкої гостроти. Вона ідеально підходить для приготування класичної краківської ковбаси з характерними нотками копченості та спецій.

Склад: часник, перець чорний, перець духмяний, мускатний горіх, цукор, декстроза (глюкоза).

  • Часник - підсилює м'ясний смак і робить його більш пікантним
  • Чорний перець - додає легкої гостроти та глибини смаку
  • Дяхмяний перець - додає теплого, насиченого аромату
  • Мускатний горіх - додає легкі солодкувато-пряні нотки
  • Цукор - балансує смак спецій
  • Декстроза (глюкоза) - надає ковбасі м'якої солодкості, яка балансує смак спецій і солі. 

Норма витрати: від 3 до 5 г на 1 кг сировини.

Основні характеристики:

  • зовнішній вигляд - сипучий порошок
  • колір - коричневий
  • смак - пряний
  • запах - властивий прянощам, що входять до складу суміші

Вага упаковки: 50 г 

ВАЖЛИВО! Суміш спецій для домашніх ковбас надійно запакована в пакет, що забезпечує вологонепроникність і світлонепроникність, і забезпечує тривалість зберігання сухого продукту. Пакет оснащений спеціальним струнним замком «зіпером», що дає змогу в процесі використання багаторазово його закривати, не допускаючи до продукту повітря, вологу та пил. 

Термін зберігання: 12 місяців за кімнатної температури і відносної вологості повітря не більше 75 %. Зберігати в закупореному вигляді.

Виробник: Україна

Ще не було питань.

..
..
..
..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Закваска для сиру СТІЛТОН
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру СТІЛТОН

СКЛАД: закваска + фермент + пліснява + рецепт
25 грн.
Мезофільно-термофільна закваска EM (Biochem Lactoferm)

Мезофільно-термофільна закваска EM (Biochem Lactoferm)

Для елітних витриманих сирів
85 грн.
Закваска для сиру ІМЕРЕТИНСЬКИЙ
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ІМЕРЕТИНСЬКИЙ

СКЛАД: закваска + фермент + рецепт
18 грн.
Мезофільно-термофільна закваска DHC 10 (Алче)

Мезофільно-термофільна закваска DHC 10 (Алче)

Для напівтвердих та твердих сирів
82 грн.
Термофільна закваска SLBH (Biochem Lactoferm)

Термофільна закваска SLBH (Biochem Lactoferm)

Закваска з болгарською паличкою та хельветикус
75 грн.

Рекомендуємо почитати

Вязка колбас шпагатом в кольцо

Вязка колбас шпагатом в кольцо

Многие думают, что для из..

Как набить колбасную оболочку без воздуха
Как правильно набить череву фаршем

Как правильно набить череву фаршем

Понятие "черева" родствен..

Как сделать колбаску сочной и безумно вкусной