Смак традиційної «Дрогобицької ковбаси»
  • Рейтинг:
  • Модель:
    0407
  • Артикул:
    100 % НАТУРАЛЬНА
  • Доступно:
    6 шт.

42 грн.
Є в наявності

Колбаса "Дрогобыцька" відома своїм унікальним смаком та ароматом, які досягаються завдяки спеціально підібраній суміші спецій. Основними компонентами цієї суміші є чорний та духмяний перець, кмин, часник, тощо. 

Для приготування "Дрогобицької" колбаси в домашніх умовах рекомендується суміш спецій додавати разом із нітритною сіллю перед ретельним перемішуванням фаршу.

Використання готових сумішей спецій спрощує процес приготування колбаси та гарантує автентичний смак традиційної "Дрогобицької" колбаси.

Склад: перець чорний, коріандр, часник, перець духмяний, кмин, цукор

Норма витрати: від 3 до 5 г на 1 кг сировини.

Основні характеристики:

  • зовнішній вигляд - сипучий порошок
  • колір - коричневий
  • смак - пряний
  • запах - властивий прянощам, що входять до складу суміші

Вага упаковки: 50 г 

ВАЖЛИВО! Суміш спецій для домашніх ковбас надійно запакована в пакет, що забезпечує вологонепроникність і світлонепроникність, і забезпечує тривалість зберігання сухого продукту. Пакет оснащений спеціальним струнним замком «зіпером», що дає змогу в процесі використання багаторазово його закривати, не допускаючи до продукту повітря, вологу та пил. 

Термін зберігання: 12 місяців за кімнатної температури і відносної вологості повітря не більше 75 %. Зберігати в закупореному вигляді.

Виробник: Україна

Ще не було питань.

Халумі (рецепт приготування)
Халумі (рецепт приготування)
Халумі (Halloumi) – найвідоміший продукт острову Кіпр, національна гордість кіпріотів. Це сир із додаванням сухих листочків м’яти, що надає йому пікантності та особливого аромату. Сир схожий на Сулугуні, але Халумі більш щільний, ніби «гумуватий..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Закваска для сиру ПОН-л'ЕВЕК (ПОН-ЛЕВЕК)
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ПОН-л'ЕВЕК (ПОН-ЛЕВЕК)

СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + пліснява + рецепт
48 грн.

Рекомендуємо почитати

Как набить колбасную оболочку без воздуха
Как правильно набить череву фаршем

Как правильно набить череву фаршем

Понятие "черева" родствен..

Как сделать колбаску сочной и безумно вкусной