- ...
- Головна
- ДЛЯ КОВБАСИ
- Інгредієнти для ковбас
- Спеції та прянощі
Приправа для ковбаси «Дрогобицька»
-
Рейтинг:
- Модель:0407
- Артикул:100 % НАТУРАЛЬНА
- Доступно:5 шт.
Колбаса "Дрогобыцька" відома своїм унікальним смаком та ароматом, які досягаються завдяки спеціально підібраній суміші спецій. Основними компонентами цієї суміші є чорний та духмяний перець, кмин, часник, тощо.
Для приготування "Дрогобицької" колбаси в домашніх умовах рекомендується суміш спецій додавати разом із нітритною сіллю перед ретельним перемішуванням фаршу.
Використання готових сумішей спецій спрощує процес приготування колбаси та гарантує автентичний смак традиційної "Дрогобицької" колбаси.
Склад: перець чорний, коріандр, часник, перець духмяний, кмин, цукор
Норма витрати: від 3 до 5 г на 1 кг сировини.
Основні характеристики:
- зовнішній вигляд - сипучий порошок
- колір - коричневий
- смак - пряний
- запах - властивий прянощам, що входять до складу суміші
Вага упаковки: 50 г
ВАЖЛИВО! Суміш спецій для домашніх ковбас надійно запакована в пакет, що забезпечує вологонепроникність і світлонепроникність, і забезпечує тривалість зберігання сухого продукту. Пакет оснащений спеціальним струнним замком «зіпером», що дає змогу в процесі використання багаторазово його закривати, не допускаючи до продукту повітря, вологу та пил.
Термін зберігання: 12 місяців за кімнатної температури і відносної вологості повітря не більше 75 %. Зберігати в закупореному вигляді.
Виробник: Україна
Ще не було питань.

Рекомендовані товари
Приправа для ковбаси «КРАКІВСЬКА»
Говяжья черева калибром 38/43 мм для домашней колбасы
Коллагеновая оболочка БЕЛКОЗИН-универсальный калибром 50 мм
Суміш спецій «МИСЛИВСЬКІ КОВБАСКИ»
Коллагеновая оболочка ФАБИОС (Fabios) калибром 50 мм , 500 м
Ви дивилися
TDS Метр (солемір) електронний для визначення якості води
Рекомендуємо почитати
Все о КОЛЛАГЕНОВОЙ ОБОЛОЧКЕ: характеристика и особенности термообработки
Коллагеновые оболочки бли..