- ...
- Головна
- ДЛЯ КОВБАСИ
- Ковбасні оболонки
- Штучні оболонки
- Колагенові оболонки та плівка
Колагенова оболонка БЕЛКОЗИН-універсальний калібр 50 мм
-
Рейтинг:
- Модель:0476
- Доступно:49 шт.
Колагенова оболонка Белкозин-універсальний (ОКУ) діаметром 50 мм використовується для всіх видів ковбас. Виробляється зі спилка шкур великої рогатої худоби без використання формальдегідів і будь-яких канцерогенних добавок. Колагенова оболонка дуже міцна і еластична, ідеально підходить для виробництва всіх видів ковбас: сиров'ялених, сирокопчених, варених, напівкопчених, варено-копчених ковбас, сервелатів, салямі та шинок.
ОКУ — це оболонка з підвищеною еластичністю; для приготування варених, варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, сиросушених ковбас і копченостей, а також ковбас з рослинними добавками.
Оболонка паро-газо-димопроникна, термоусадочна, добре зберігає форму ковбасного батона при зберіганні. Для сирокопчених ковбас температура обробки холодним димом не більше 30 °С.
Рекомендації щодо застосування: перед набиванням оболонки Белкозин необхідно замочити в 20% розчині кухонної солі (20% розчин солі = 800 г води + 200 г солі) при кімнатній температурі (20-22) °С протягом 3-5 хвилин. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого — робить її міцнішою через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Після замочування оболонку необхідно використовувати протягом 30 хвилин.
ВАЖЛИВО: зберігання замоченої оболонки і повторне замочування неприпустимі.
Термообробка: термообробку ковбасних виробів необхідно проводити за традиційною схемою, але слід пам'ятати, що при підвищенні температури обсмажування вище 75-80 ºС відбувається руйнування колагену, що призводить до розриву оболонки. З тієї ж причини початкова температура варіння не повинна перевищувати 65 - 70 ºС протягом перших 20 хвилин. Доварювання проводиться при температурі 75 °С-80 °С.
Відразу після термообробки провести охолодження холодною водою до 22-25ºС в центрі батона.
Читайте в нашому БЛОЗі - «Все про колагенову оболонку: характеристика та особливості термообробки»
Основні характеристики:
- діаметр оболонки - 50 мм
- діаметр батона ковбаси після набивання - 53 - 54 мм
- колір - безбарвна
- тип оболонки - ОКУ (універсальна)
- довжина - 2 м, 5 м, 10 м ы 100 м на вибір
- фаршеємність - 2,3 - 2,7 кг фаршу на 1 м оболонки
Виробник: «Белкозин», Україна
Ще не було питань.
Рекомендовані товари
Колагенова оболонка БЕЛКОЗИН-універсальний калібр d 45 мм
Колагенова оболонка БЕЛКОЗИН-універсальний калібр 55 мм
Колагенова оболонка ФАБІОС (Fabios) калібр 50 мм, 500 м
Ви дивилися
Дріжджі для сиру DH (Даніско)
АКЦИЯ! Прямокутна форма "Цегла" до 2 кг
Закваска для сиру РЕБЛОШОН
Закваска для сиру БУЛЕТ д'АВЕН з білою пліснявою
Приправа для ковбаси «КРАКІВСЬКА»
Рекомендуємо почитати
Все о КОЛЛАГЕНОВОЙ ОБОЛОЧКЕ: характеристика и особенности термообработки
Коллагеновые оболочки бли..





































































