Для сиров'ялених, варених, напівкопчених, варено-копчених ковбас, сервелатів, салямі та шинок

48 грн.
Є в наявності

Колагенова оболонка Белкозин-універсальний (ОКУ) діаметром 50 мм використовується для всіх видів ковбас. Виробляється зі спилка шкур великої рогатої худоби без використання формальдегідів і будь-яких канцерогенних добавок. Колагенова оболонка дуже міцна і еластична, ідеально підходить для виробництва всіх видів ковбас: сиров'ялених, сирокопчених, варених, напівкопчених, варено-копчених ковбас, сервелатів, салямі та шинок.

ОКУ — це оболонка з підвищеною еластичністю; для приготування варених, варено-копчених, напівкопчених, сирокопчених, сиросушених ковбас і копченостей, а також ковбас з рослинними добавками.

Оболонка паро-газо-димопроникна, термоусадочна, добре зберігає форму ковбасного батона при зберіганні. Для сирокопчених ковбас температура обробки холодним димом не більше 30 °С.

Рекомендації щодо застосування: перед набиванням оболонки Белкозин необхідно замочити в 20% розчині кухонної солі (20% розчин солі = 800 г води + 200 г солі) при кімнатній температурі (20-22) °С протягом 3-5 хвилин. Соляний розчин, з одного боку, зміцнює оболонку за рахунок деякої денатурації білка, а з іншого — робить її міцнішою через витіснення води з білкової структури молекулами солі. Після замочування оболонку необхідно використовувати протягом 30 хвилин.

ВАЖЛИВО: зберігання замоченої оболонки і повторне замочування неприпустимі.

Термообробка: термообробку ковбасних виробів необхідно проводити за традиційною схемою, але слід пам'ятати, що при підвищенні температури обсмажування вище 75-80 ºС відбувається руйнування колагену, що призводить до розриву оболонки. З тієї ж причини початкова температура варіння не повинна перевищувати 65 - 70 ºС протягом перших 20 хвилин. Доварювання проводиться при температурі 75 °С-80 °С.

Відразу після термообробки провести охолодження холодною водою до 22-25ºС в центрі батона.

Читайте в нашому БЛОЗі - «Все про колагенову оболонку: характеристика та особливості термообробки»

Основні характеристики:

  • діаметр оболонки - 50 мм
  • діаметр батона ковбаси після набивання - 53 - 54 мм
  • колір - безбарвна
  • тип оболонки - ОКУ (універсальна)
  • довжина - 2 м, 5 м, 10 м  ы 100 м на вибір
  • фаршеємність - 2,3 - 2,7 кг фаршу на 1 м оболонки

Виробник: «Белкозин», Україна

Ще не було питань.

..
..

Рекомендовані товари

Ви дивилися

Дріжджі для сиру DH (Даніско)

Дріжджі для сиру DH (Даніско)

Для прискорення дозрівання сирів та копчених ковбас
83 грн.
АКЦИЯ! Прямокутна форма "Цегла" до 2 кг
99 грн.

АКЦИЯ! Прямокутна форма "Цегла" до 2 кг

Форма для приготування сирних брикетів вагою до 2 кг
89 грн.
Закваска для сиру РЕБЛОШОН
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру РЕБЛОШОН

СКЛАД: закваска + фермент + бревібактерії + рецепт
48 грн.
Закваска для сиру ЗЕРНИСТИЙ СИР У ВЕРШКАХ
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру ЗЕРНИСТИЙ СИР У ВЕРШКАХ

СКЛАД: закваска + фермент + рецепт
18 грн.
Закваска для сиру БУЛЕТ д'АВЕН з білою пліснявою
+ РЕЦЕПТ

Закваска для сиру БУЛЕТ д'АВЕН з білою пліснявою

СКЛАД: закваска + фермент + пліснява + рецепт
22 грн.
Приправа для ковбаси «КРАКІВСЬКА»
БЕЗ СОЛІ !

Приправа для ковбаси «КРАКІВСЬКА»

Справжній автентичний смак і аромат краківської ковбаси
39 грн.

Рекомендуємо почитати

Виды оболочек для колбас и сосисок

Виды оболочек для колбас и сосисок

Оболочки необходимы для п..

Дефекты колбасных изделий

Дефекты колбасных изделий

Дефекты колбасных изделий..

Применение ФОСФАТОВ в колбасном деле

Применение ФОСФАТОВ в колбасном деле

Для улучшения качества ко..