Форма для рикотти та сиру "Скуаквероне" призначена для приготування м'яких сирів типу «скуаквероне». Цей сир відрізняється підвищеною текучистю (власне, «скуаквероне» і перекладається як «текучий»).
Стінки цієї форми мають не таку часту перфорацію, як інші форми для м'яких сирів. Це дозволяє утримати потрібну кількість вологи всередині сиру.
Основні характеристики:
- вихід сиру – 300-400 г,
- об'єм - 400 мл,
- висота – 8 см,
- діаметр верхній - 10,5 см,
- діаметр нижній - 10 см,
- наявність ніжок – ні.
Матеріал: харчовий пластик.
Виробник: Anelli Lodi, Італія.
Ще не було питань.
Рекомендуємо почитати
Какое покрытие выбрать для сыра: ВОСК, ЛАТЕКС или ТЕРМОУСАДОЧНЫЕ ПАКЕТЫ ?
Для того, чтобы сыр ..
Какую форму выбрать для приготовления сыра
Формы для сыра - это цела..
Какой сыр лучше всего делать для продажи
С каждым годом появля..
КАКОЙ НОРМАЛЬНЫЙ ВЫХОД СЫРА ?
Количество сыра, кото..