Висока активність ферменту

66 грн.
Є в наявності

Молокозгортаючий фермент мікробіологічного походження RENIPLUS NG 150G застосовують для виробництва сирів та сиру кислотно-сичужним способом. Reniplus NG 150 G - це мікробіальний фермент, що виробляється з непатогенних штамів Rhizomucor miehei. При додаванні в молоко утворює казеїн ферментативне розщеплення для виробництва сиру.

Reniplus NG 150 G покращує активність деяких молочнокислих заквасок (Streptococcus thermophilus and Lactococcus spp) знижує дозу внесення, регулює процес окислення. Використання ферменту покращує процес синьорезису, тобто сирне зерно легше віддає сироватку.

Активність: 2250 IMCU/г

Склад: Rhizomucor miehei, NaCl і sodium benzoate (E-211)

Норма витрати: 2,3 - 2,5 г на 100 л молока

Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).

ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.

Спосіб застосування:

  1. Підігрійте молоко до температури, необхідної для згортання відповідно до рецепту або технологічної карти. Зазвичай це 32-37℃ (така ж, як і температура внесення багатьох заквасок). 
  2. Дозу ферменту необхідно розчинити в 10-50 частинах очищеної (не хлорованої) води.
  3. Розчинений фермент відразу ж додається до молока і перемішується протягом 2-3 хв для рівномірного розподілу його по всьому об'єму.
  4. Зберігання ферменту в рідкому вигляді не рекомендується!

Для зручного дозування ферменту можете придбати мірну ложечку разом із таблицею дозування.

Упаковка: флакон (ПЕТ)

Маса нетто: 10 г у середньому вистачає для згортання 400-500 л молока, 100 г у середньому вистачає для згортання 4000-5000 л молока.

Термін зберігання: 24 місяці. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.

Виробник: Grupo Proquiga, Испания

УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.

Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.

Наталия / 08.01.2021
Какой год выпуска
Администратор Светлана
Изготовлен в сентябре 2020 года

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

Как правильно нарезать сырный сгусток

Как правильно нарезать сырный сгусток

Чтобы узнать, когда сыр..

Почему не образуется сырный сгусток? Причины.
Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Про молокосвертывающие ФЕРМЕНТЫ

Свертывание молока в сыро..