- Модель:0203
- Доступно:56 шт.
Мікробіальний фермент "Валірен 2250 Гранулар" є ефективним ферментом для згортання молока. За своїми характеристиками фермент "Валірен 2250 Гранулар" максимально наближений до сичужного ферменту тваринного походження.
Фермент "Валірен 2250 Гранулар" є харчовим ферментом, що отримується шляхом контрольованої ферментації генетично не модифікованого штаму Rhizomucor miehei (раніше Mucor miehei). Мікробіальний фермент рекомендується для виробництва м'яких, напівтвердих та твердих сирів
Активність: 150000 MCU/г
Склад: Rhizomucor miehei, NaCl і sodium benzoate
Норма витрати: 0,8 - 1 г на 100 л молока
Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб застосування:
- Підігрійте молоко до температури, необхідної для згортання відповідно до рецепту або технологічної карти. Зазвичай це 37℃ (така ж, як і температура внесення багатьох заквасок).
- Дозу ферменту необхідно розчинити в 10-50 частинах очищеної (не хлорованої) води.
- Розчинений фермент відразу ж додається до молока і перемішується протягом 2-3 хв для рівномірного розподілу його по всьому об'єму.
- Зберігання ферменту в рідкому вигляді не рекомендується!
Для зручного дозування ферменту можете придбати мірну ложечку разом із таблицею дозування.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Маса нетто: 10 г у середньому вистачає для згортання 1000 л молока; 500 г на 40-50 тонн молока
Термін зберігання: 24 місяці. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: «MAYASAN A.S.» Турція
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Для козьего молока подходит?
Благодарю.












Рекомендуємо почитати
Как правильно нарезать сырный сгусток
Чтобы узнать, когда сыр..
Приготовление раствора сычужного фермента
Перед тем, как вносит..
Пастеризация молока для сыроделия
Пастеризация молока –..
Отличие микробиального молокосвертывающего препарата от натурального сычужного фермента
Поступает много вопро..