- Доступно:56 шт.
Мікробіальний фермент "Валірен 2250 Гранулар" є ефективним ферментом для згортання молока. За своїми характеристиками фермент "Валірен 2250 Гранулар" максимально наближений до сичужного ферменту тваринного походження.
Фермент "Валірен 2250 Гранулар" є харчовим ферментом, що отримується шляхом контрольованої ферментації генетично не модифікованого штаму Rhizomucor miehei (раніше Mucor miehei). Мікробіальний фермент рекомендується для виробництва м'яких, напівтвердих та твердих сирів
Активність: 150000 MCU/г
Склад: Rhizomucor miehei, NaCl і sodium benzoate
Норма витрати: 0,8 - 1 г на 100 л молока
Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб застосування:
- Підігрійте молоко до температури, необхідної для згортання відповідно до рецепту або технологічної карти. Зазвичай це 37℃ (така ж, як і температура внесення багатьох заквасок).
- Дозу ферменту необхідно розчинити в 10-50 частинах очищеної (не хлорованої) води.
- Розчинений фермент відразу ж додається до молока і перемішується протягом 2-3 хв для рівномірного розподілу його по всьому об'єму.
- Зберігання ферменту в рідкому вигляді не рекомендується!
Для зручного дозування ферменту можете придбати мірну ложечку разом із таблицею дозування.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Маса нетто: 10 г у середньому вистачає для згортання 1000 л молока; 500 г на 40-50 тонн молока
Термін зберігання: 24 місяці. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: «MAYASAN A.S.» Турція
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Для козьего молока подходит?
Благодарю.
Мітки: вегетаріанський хімозин, рослинний фермент, фермент для сиру, сичужний фермент, фермент Валірен 150 Гранулар, фермент Валірен, сичужний фермент рослинного походження, хімозин 100%, мікробіальний фермент, фермент Валірен Гранулар