Алюмінієвий котел на 20 л — надійний помічник для приготування страв у великих обсягах. Відмінна риса алюмінієвого казана від каструлі полягає в товщині стінок і дна. Казан товстіший, довше тримає тепло, стійкий до перегріву і його можна використовувати на відкритому вогні.
Виготовлений з міцного харчового алюмінію, стійкого до корозії та деформації. Завдяки потовщеним стінкам і дну котел рівномірно розподіляє тепло і відмінно зберігає температуру, що особливо важливо при тривалому томленні і варінні.
Об'єм 20 літрів робить котел ідеальним рішенням для професійних кухонь — кафе, їдалень, дитячих садків, шкіл, лікарень. Також чудово підходить для використання на відкритому вогні — на пікніках, в польових умовах або на дачі.
Зручні металеві ручки забезпечують безпечне транспортування і надійний захват, кришка щільно прилягає і допомагає зберегти аромат страв.
Найбільш популярні моделі каструль ви знайдете в каталозі «Алюмінієві каструлі».
Характеристики:
- Тип: казан
- Матеріал корпусу: алюміній
- Матеріал кришки: алюміній
- Об'єм: 20 літрів
- Тип дна: потовщене
- Мірна шкала: немає
- Діаметр: 33 см
- Висота: 25 см
Виробник: Україна
Ще не було питань.

Рекомендуємо почитати
Приготовление раствора сычужного фермента
Перед тем, как вносит..
Пастеризация молока для сыроделия
Пастеризация молока –..
Хлористый кальций в сыроделии
Мы часто слышим о вре..
Чеддеризация сырной массы
Чеддеризацией называется ..