- Доступно:9 шт.
Рідкий мікробіальний (вегетаріанський) фермент Marzyme Liquid 50 є ферментативно виробленим коагулянтом, отриманим з неболюче штаму, що належить до виду Mucor miehei. Рідкий фермент Марзим можна використовувати як альтернативу сичужним ферментам тваринного походження.
Застосування ферменту мікробіального (рослинного) походження дозволить отримати щільний згусток за більш короткий час. Рідкий мікробіальний фермент Marzyme Liquid 50 є універсальним, тому підходить для всіх видів сирів: м'які, напівтверді, тверді та сири з пліснявою.
Склад: протеаза Mucor meihei
Активність: 789 IMCU
Норма витрати: 8 - 10 мл на 100 л молока або 0,8 - 1 мл на 10 л молока
Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб застосування: Розчиніть необхідну кількість вегетаріанського ферменту в 50 мл води і додайте в молоко температурою 30-40°С.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Об'єм: 30 мл (у середньому вистачає для згортання 300 л молока), 100 мл (у середньому вистачає для згортання 1000 л молока).
Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: Danisco France SAS
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Подскажите пожалуйста какая дата производства фермента в 100 мл. флаконах?
Подскажите пожалуйста какая дата производства фермента в 100 мл. флаконах?
Желательно фермент подбирать для конкретной группы сыров: например, для сыров с длительно выдержкой лучше подойдет сычужный фермент CLERICI 92/8, для мягких и сыров с плесенью отлично подходит сычужный фермент NATUREN Premium 145. Микробиальный фермент Marzyme Liquid 50 подходит для всех видов сыров с выдержкой до 3 месяцев.
Спасибо
Мітки: Рідкий мікробіальний фермент фірми Danisco, вегетаріанський фермент, рідкий вегетаріанський фермент для сиру, фермент для сиру фірми Danisco, фермент для сиру Даниско, купити рідкий вегетаріанський фермент для сиру Даниско