- ...
- Головна
- Ферменти для сиру
- Мікробіальний фермент
Рідкий мікробіальний фермент Marzyme Liquid 50 (Даніско)
-
Рейтинг:
- Модель:0202
- Доступно:9 шт.
Рідкий мікробіальний (вегетаріанський) фермент Marzyme Liquid 50 є ферментативно виробленим коагулянтом, отриманим з неболюче штаму, що належить до виду Mucor miehei. Рідкий фермент Марзим можна використовувати як альтернативу сичужним ферментам тваринного походження.
Застосування ферменту мікробіального (рослинного) походження дозволить отримати щільний згусток за більш короткий час. Рідкий мікробіальний фермент Marzyme Liquid 50 є універсальним, тому підходить для всіх видів сирів: м'які, напівтверді, тверді та сири з пліснявою.
Склад: протеаза Mucor meihei
Активність: 789 IMCU
Норма витрати: 8 - 10 мл на 100 л молока або 0,8 - 1 мл на 10 л молока
Тип ферменту: мікробіальний (за посиланням відкриються всі вегетаріанські ферменти).
ВАЖЛИВО! Правильне дозування ферменту (коагулянту) залежить від таких факторів: тип сиру, температура і рН молока, компонентів, що вносяться в молоко (присутність ліпази, хлористого кальцію). Тому точна доза має бути оптимізована до індивідуальних умов використання.
Спосіб застосування: Розчиніть необхідну кількість вегетаріанського ферменту в 50 мл води і додайте в молоко температурою 30-40°С.
Упаковка: флакон (ПЕТ)
Об'єм: 30 мл (у середньому вистачає для згортання 300 л молока), 100 мл (у середньому вистачає для згортання 1000 л молока).
Термін зберігання: 12 місяців. Після закінчення терміну продукт придатний до застосування, але знижує свою активність, тому слід збільшити норму витрати. Зберігати при температурі від +2 до +10℃ відносної вологості повітря не більше 75%.
Виробник: Danisco France SAS
УВАГА! При роботі з ферментними препаратами ретельно дотримуйтесь стерильності, вимірювальні прилади (ложки) необхідно обробляти 70% спиртовим розчином.
Транспортування може проводитися за нерегульованої температури протягом 2 тижнів без ризику зменшення активності.
Подскажите пожалуйста какая дата производства фермента в 100 мл. флаконах?
Подскажите пожалуйста какая дата производства фермента в 100 мл. флаконах?
Желательно фермент подбирать для конкретной группы сыров: например, для сыров с длительно выдержкой лучше подойдет сычужный фермент CLERICI 92/8, для мягких и сыров с плесенью отлично подходит сычужный фермент NATUREN Premium 145. Микробиальный фермент Marzyme Liquid 50 подходит для всех видов сыров с выдержкой до 3 месяцев.




















Рекомендовані товари
МЕЗОФІЛЬНА негазоутворююча закваска (Далтон)
Набір великих каструль із нержавіючої сталі, 6 штук
Вакуумний рифлений пакет в рулоні 28 см х 6 м
Форма для сиру «Канестрато» до 2 кг (D17 см, h15 см)
АКЦІЯ! Набір «М'ЯКІ ТА РОЗСОЛЬНІ СИРИ» (бринза, фета, халлумі, моцарела, сулугуні, страчателла) на 100 л
АКЦІЯ! Набір «КОЗИНИЙ СИР» (бринза, фета, український, качотта, гауда, п'яна коза) на 100 л
Рідкий мікробіальний фермент "Супер Майя / Супер Лакта" (Туреччина)
Блакитна пліснява Penicillium Roqueforti PV (Даніско)
Термофільна закваска STI-12/STI-15 (Хансен)
Термофільна закваска ТМ 81 (Даніско)
Фільтр для молока, розмір L
Термофільна закваска ТA 50 / ТА 52 (Даніско)
Мезофільно-термофільна закваска Alp D (Даніско)
Рідкий сичужний фермент CLERICI 92/8 (Італія)
Мезофільна закваска MА 14 (Даніско) 250 DCU
Акція! Висока форма для м'яких сирів до 1,5 кг (D15 см, h13,5 см)
Мезофільно-термофільна закваска RSF 742/RSF 736 (Хансен)
Термоусадочні пакети для сиру, 425х550 мм
Сухий вегетаріанський хімозин CHY-MAX Powder Extra NB (Хансен)
Термофільна закваска ТA 60 (Даніско)
Універсальна фермерська закваска MA 4001 (Даніско) на 100 л
Мезофільна закваска для кисломолочного сиру Probat 222 (Даніско)
Мезофільно-термофільна закваска WhiteDaily 80 (Хансен)
Мезофільна закваска MW 030/MW 036 (Сакко)
Рідкий мікробіальний хімозин MicroCLERICI 680 (Італія)
Мікробіальний фермент "Валірен 2250 Гранулар" (Туреччина)
АКЦИЯ! Універсальна форма для м'яких сирів до 1,2 кг (D13 см, h13,5 см)
Форма для домашнього сиру на 2 – 2,5 кг
Сухий мікробіальний фермент Marzyme МТ 2200 (Даніско)
АКЦІЯ! Рідкий мікробіальний фермент Valiren 750 XTL (Туреччина)
Каструля з нержавіючої сталі на 10 л зі скляною кришкою
Силіконова форма для вершкового масла
Закваска для сиру СУСАНІНСЬКИЙ
Ви дивилися
Коллагеновая оболочка ФАБИОС (Fabios) калибром 45 мм, 500 м
Рекомендуємо почитати
Отличие микробиального молокосвертывающего препарата от натурального сычужного фермента
Поступает много вопро..